@4 treba ísť von s 1 kamošom čo má ďalšieho kamoša a ten ďalší kamoš má ďalšieho kamoša a ten ďalšieho ďalší kamoš má ďalších kamošov a všetci sa zoznámite až vás raz bude aj 100 ok pointa je že stačí si vyjsť von s jedným kamošom a zoznámiť sa z ďalšími, poprípade ak máš odvahu tak kľudne oslov hocikoho pokecáte a je
mam kamosov ale nikdy som nemala nejakeho najlepsieho kamarata a ked som ho mala ta ma vacsinou sklamal .. s kamosmi je to tak ze vzdy sa medzi nimi najde aj falosny clovek a vacsinou je to ten koho mas najradsej ... aspon u mna ...
kamarat moze byt hocikto koho poznas...ale priatelia su ako rodina...stoja za tebou a pomozu...bez nich by to bolo na picu...ja som rad ze mam okolo seba ludi ktorych mam a som zato vdacny...priatela si treba vazit ale aj davat pozor...neni priatel ako priatel
ja mám okolo seba ľudí s ktorými keď sa stretnem tak sa pozdravíme a pokecáme, že čo nové...lenže zase nemám okolo seba ľudí s ktorými by som sa išla zabávať, vážne pokecať. Na strednej som mala veľmi dobré kamošky lenže všetky boli z iného mesta než ja a tak keď prišiel piatok čo všetky decká sa nevedeli dočkať diskoték či barov ja som musela sedieť doma a čumieť do telky lebo oni išli natešené domov z internátu. A teraz keď už sme skončili školu tak sedím doma celé dni. Je to fakt oničom keď človek nemám kamošov. Neeeeeeeeeejaký dobrý kamoš či kamoška???? ozvite sa budem happy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
btw ani ja som nikdy nemal
Bez kamošov by to bola večná depka...
no v dnesnej dobe si ozajstnych kamosov len tak nenajdes...