tých arogantných kokotov čo sa stále ponáhlaju aj ked nemusia to aj tak nepresvedčí, ale bol by som za aby sa také vysielali aj u nás. to druhé sa mi velmi páčilo, skvelý nápad a som si spomenul na kamarátov čo vravia " a načo ti bude vzadu pás?"
Ak by sme neposadili za volant polovicu žien a dôchodcov čo si mýlia brzdu s plynom, tak by sme takýmto nehodám predišli omnoho lepšie...
A prestaň tu kecať o arogancií. Sa pozri ako tí ľudia prechádzajú cez cestu, ani sa len nepozrie či ide auto, a potom za všetko môže vodič. Minule predomnou na dialnici, cez štvorprúdovku prechádzal týpek vychádzkovým tempom, tak potom nech sa nediví...
Weeman, presne tak, sak tie decka sa ani nepozreli, ci nieco ide..aj keby to bol len bicyklista, tak by ho presiel
A to posledne video je tiez pekna kravina..ak by sa hentak na mna rutilo auto, urcite by som odskakoval az kebyze je to auto odomna meter vzdialene. Tam muselo byt tolko hluku z brzdenia, ze by odskakovali aj ludia na chodnikoch
Ok, chodec schybil a nepozrel sa ale vodic isiel tiez rychlo a keby isiel pomalsie tak tomu mohol zabranit. Je lahke hadzat vinu na inych a nerobit nic proti tomu aby sa to dialo
60-siatkou chodia babky na vozíkoch, je to žalostná rýchlosť. Chodec sa nepozrel, a to je najzákladnejšia chyba. Takže nikto na nikoho nič nehádže, pokial sa nepozrel je to úplne jasné, jediný kto tu na niekoho hádže vinu si ty.
weeman uvedom si že auto je zbraň. a hlavne rukách arogantných idiotov. ked niekoho zrazíš už ti bude malá útecha že ty si neporušil dobravné predpisy. Zabiješ človeka. A prečo? ked pojdeš pomalšie tak je taká možnost menej pravdepodobná.
4 poklopec: Ak niekoho vidím, že ide cez cestu bez toho aby sa pozrel, tak ho samozrejme nezrazím, ale ak idem rýchlo a nestihnem ubrzdiť NIE JE to moja vina!
4 Geordie: Ak by som niekoho zrazil a viem, že som nebol na vine, tak áno, mal by som omnoho menšie výčitky. Rovnako môžem povedať, že chodec keď pôjde opatrnejšie tak je taká možnosť menej pravdepodobná...
Ja neviem čo chcete páni. Sa pozrite ako tí šibnutí ľudia behajú popred autá. Ide mu autobus tak uteká cez cestu ako zmyslov zbavený.
ja neviem čo chceš sa pozri na tých šoférov na Slovensku ako jazdia...jasné, chodci možu za všetko, ano určite. "Ak by som zrazil takéhoto tak by ma to nemrzelo" srry ale za toto si o tebe myslím že si kokot
No vidím, že tvoje idiotské vyjadrovanie je prevýšené len tvojou katastrofálnou argumentáciou.
Rovnako ti ja môžem povedať, že "pozri sa na tých chodcov na Slovensku ako behajú cez cestu"... A pokial viem väčšinou sa všetko hádže na vodičov, vždy sú chránení chodci.
Ja nehovorím, že by mi bolo jedno, že ho zabijem, len že ho zrazím. Možno si nabudúce uvedomí, že cez cestu sa len tak nebehá.
A keď ho nezabijem aspoň mu môžem naúčtovať to čo mi zničil na aute.
Pre boha čo je to za idiotský argument?? Ja môžem rovnako povedať "pozri sa na chodcov ako sa správajú"... Neviem ako tu chceš polemizovať keď ani nevieš poriadne rozdať karty.
Sa pozri ako chodci behajú na červenú. Mi ukáž jediného vodiča, ktorý červenú ignoroval...
A za toho kokota sa mi nemusíš ospravedlňovať, ja som si to myslel o tebe celý čas...
ale boha šak presne to isté vravíš ty, len uplne opačne.
Minimum vodičov prejde cez červenú, ale...predbiehaju, tam kde nemaju, idu rýchlo tam kde nemaju, nedaju prednosť tam kde maju dať... To nieje argument že chodec prejde na červenu. Porusšil predpis, tak ako ich porušuju aj vodiči. Ty tu rozprávaš ako keby chodci boli tými vinníkmi. ako keby boli jediní. Ale tu nejde len o chodcov, ale aj o vodičov navzájom. Prečo ked niekoho púštam v rakusku cez cestu a nieje tam prechod tak s tým žiadny šofér za mnou problém nemá? ale hned ako som na slovensku tak už vytrubuje že čo ich mám čo púštať. Trocha tolerancie navzájom medzi vodičmi aj chodcami by neuškodilo.
Áno pripúšťam, že predpisy sa porušujú. Samozrejme, že vodiči predpisy porušujú viac, keďže ich aj viac majú! Chodci majú len jedno, a porušujú aj to...
Ani ja by som ich nepustil, načo majú prechody? To mi chceš povedať, že len tak v strede cesty bez prechodu púšťaš ludí? Zaujímavé To rovno môžeš ísť peši, bude ti tá cesta trvať kratšie
tým som iba reagoval na to čo si ty napísal, to je ale fuk...
Ty chodíš vobec autom na slovensku? To si len slepý nevšimne tu aroganciu. Myslím to že sa mi jebne do pruhu meter predomnu cez plnú čiaru, to že sa predbieha tam kde nemá, to že sa otáča v križovatke, to že predbieha kolónu v prázdnom pruhu a potom sa trepne naspäť, to že mi nedá prednosť v kruhovom objazde ...a to bolo iba dnes.
hmm...myslíš si...
ty kks to jak dobre poznáš tie naše cesty... príklad... je blok baráku... okolo neho cesta (dokola) ale ani jeden prechod, takže tak či tak musíš isť cez cestu.
Ale nebudem sa ja s tebou hádať, ty si aj tak budeš vravieť svoje, ja svoje, nemá to zmyslel. Ja netvrdím že chodci su bez viny, ale zase tvrdiť že za väčšinu nehod možu oni..hmmm
Vravím, keby bolo trocha toelrancie vodičov k chodcom a naopak, hned by bolo to vyzeralo lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A prestaň tu kecať o arogancií. Sa pozri ako tí ľudia prechádzajú cez cestu, ani sa len nepozrie či ide auto, a potom za všetko môže vodič. Minule predomnou na dialnici, cez štvorprúdovku prechádzal týpek vychádzkovým tempom, tak potom nech sa nediví...
A to posledne video je tiez pekna kravina..ak by sa hentak na mna rutilo auto, urcite by som odskakoval az kebyze je to auto odomna meter vzdialene. Tam muselo byt tolko hluku z brzdenia, ze by odskakovali aj ludia na chodnikoch
4 Geordie: Ak by som niekoho zrazil a viem, že som nebol na vine, tak áno, mal by som omnoho menšie výčitky. Rovnako môžem povedať, že chodec keď pôjde opatrnejšie tak je taká možnosť menej pravdepodobná...
Ja neviem čo chcete páni. Sa pozrite ako tí šibnutí ľudia behajú popred autá. Ide mu autobus tak uteká cez cestu ako zmyslov zbavený.
Ak by som zrazil takéhoto tak by ma to nemrzelo.
Rovnako ti ja môžem povedať, že "pozri sa na tých chodcov na Slovensku ako behajú cez cestu"... A pokial viem väčšinou sa všetko hádže na vodičov, vždy sú chránení chodci.
a ja zas rovnako možem povedat že "pozri sa na vodičov ako sa správaju" ...mmt to som už spomenul..woooooooow
A keď ho nezabijem aspoň mu môžem naúčtovať to čo mi zničil na aute.
Pre boha čo je to za idiotský argument?? Ja môžem rovnako povedať "pozri sa na chodcov ako sa správajú"... Neviem ako tu chceš polemizovať keď ani nevieš poriadne rozdať karty.
Sa pozri ako chodci behajú na červenú. Mi ukáž jediného vodiča, ktorý červenú ignoroval...
A za toho kokota sa mi nemusíš ospravedlňovať, ja som si to myslel o tebe celý čas...
Minimum vodičov prejde cez červenú, ale...predbiehaju, tam kde nemaju, idu rýchlo tam kde nemaju, nedaju prednosť tam kde maju dať... To nieje argument že chodec prejde na červenu. Porusšil predpis, tak ako ich porušuju aj vodiči. Ty tu rozprávaš ako keby chodci boli tými vinníkmi. ako keby boli jediní. Ale tu nejde len o chodcov, ale aj o vodičov navzájom. Prečo ked niekoho púštam v rakusku cez cestu a nieje tam prechod tak s tým žiadny šofér za mnou problém nemá? ale hned ako som na slovensku tak už vytrubuje že čo ich mám čo púštať. Trocha tolerancie navzájom medzi vodičmi aj chodcami by neuškodilo.
Áno pripúšťam, že predpisy sa porušujú. Samozrejme, že vodiči predpisy porušujú viac, keďže ich aj viac majú! Chodci majú len jedno, a porušujú aj to...
Ani ja by som ich nepustil, načo majú prechody? To mi chceš povedať, že len tak v strede cesty bez prechodu púšťaš ludí? Zaujímavé To rovno môžeš ísť peši, bude ti tá cesta trvať kratšie
A prechody su všade že?
Ano pustím ich kludne ked vidim že tam čaká a prechod nikde nieje, prečo by som ho nepustil? to sa tak ponahlam že nemožem na 5 sekund zastaviť?
A nemaju len jedno, napr. ak idu po vozovke tak by mali ist proti smeru aut (čo tiež nechodia). Aj reflexné pásky by mohli byť povinné...to len tak
Uprimne, kolko nehôd spôsobí neukázený chodec a kolko nehôd spôsobí agresivita vodičov?
Nie všade, len každých 200 metrov.
To som povedal obrazne, ale majú ich 1% s tých čo majú vodiči...
Myslím, že väčšinu tvoria arogantní chodci.
Aká agresivita? Nechápem čo pod tým rozumieš. To že ide o 10 km/h rýchlejšie?
Ty chodíš vobec autom na slovensku? To si len slepý nevšimne tu aroganciu. Myslím to že sa mi jebne do pruhu meter predomnu cez plnú čiaru, to že sa predbieha tam kde nemá, to že sa otáča v križovatke, to že predbieha kolónu v prázdnom pruhu a potom sa trepne naspäť, to že mi nedá prednosť v kruhovom objazde ...a to bolo iba dnes.
hmm...myslíš si...
ty kks to jak dobre poznáš tie naše cesty... príklad... je blok baráku... okolo neho cesta (dokola) ale ani jeden prechod, takže tak či tak musíš isť cez cestu.
Ale nebudem sa ja s tebou hádať, ty si aj tak budeš vravieť svoje, ja svoje, nemá to zmyslel. Ja netvrdím že chodci su bez viny, ale zase tvrdiť že za väčšinu nehod možu oni..hmmm
Vravím, keby bolo trocha toelrancie vodičov k chodcom a naopak, hned by bolo to vyzeralo lepšie.
Len si jednoducho myslím, že v prípadoch stretu auta a chodca má vo väčšine prípadov vinu chodec.
Ehm, JE to AJ tvoja vina pretoze TY si TIEZ porusim pravidla a isiel si rychlo