Kapela alebo interprét ktorý vás dokázali vytiahnuť zo sračiek ?
Ahojte, máte nejaku hudobnú skupinu alebo interpreta, ktorý vám svojou tvorbou dokázal pomôcť v ťažkých životných situáciách ? Za mňa určite Bring me the Horizon, s albumom Sempiternal
mňa zvyknú povzbudiť rôzne undergroundové depresívne (práve som googlila,že čo za žáner to hrajú a kukám,že emo tak emo kapely
ale keď vážne,tieto rockové/punkové/emo undergroundové kapely majú hrozne super texty a tak...a hrozne to podporujem,lebo je to kvalitná hudba a nie tuctovky a je smutné,že majú tak málo zhliadnutí.
@limetkajaja Presne, takéto emo kapely a kapely z undergroundu niesú moc známe (nie že by to nebolo dobre) a texty a hudbu majú väčšinou premakanú, čo sa o dnešných POPových interpretoch povedať nedá
Pure love (konkretne burning love najlepsia pesnicka na svete).. A La Dispute hudba sa vam pravdepodobne pacit nebude ale tie texty su proste najlepsie na svete a pochopi kazdy ze na tom vedia byt ludia aj horsie konkretne Kings Park moja oblubena.. A Defeater velmi velka kapela napr. I don't mind, Headstone atd..
eh nie?
neznasam tieto reci paneboze ved je to len hudba, ta vam ani nezaplati poistku ani neoperie pradlo ani nespravi veceru a neozivi mrtvu babku -.-
mňe vždycky pomôže v najhorších chvíľach gospeľová muzika skupiny sľajer, lebo vtedy viem, ze Ing. Jezis Kristus stoji pri mne a aj celej Bohosloveckej Univerzite šerca Ježirovho
Ono keď má človek problém, tak sa v tých depresívnych textoch nájde, a povedal by som že mu to aj pomôže že v tom nieje sám, alebo aspoň to že spevák o tom spieva
ja proste nejsom na taketo veci nepomoze mi ziadne motivacne video ani pesnicka ani psycholog ani nic podobne proste ked je zivot na kkt
tak je na kkt mne to pride praveze dost trapne ked niekto napise pod motivacne video/pesnicku ze "dakujem toto mi pomohlo zmenit moj zivot" alebo nieco podobne ale tak ked to u nich tak funguje tak je to super
s tým sempiternal súhlasím (y) . No okrem toho mi najviac pomáha Fresh out of the bus, cage the elephant alebo the black keys . Niesu to nejaké extra antidepresívne kapely, ale keď sa mi to páči, tak ma to zároveň ukľudňuje a vždy mi to zdvihne náladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a potom aj Lotus
ale keď vážne,tieto rockové/punkové/emo undergroundové kapely majú hrozne super texty a tak...a hrozne to podporujem,lebo je to kvalitná hudba a nie tuctovky a je smutné,že majú tak málo zhliadnutí.
!
ale povedzme že Sigur rós sú tak nehorázne očisťujúci, že.
ale tak Anaal nathrakh je super do každej nálady
neznasam tieto reci paneboze ved je to len hudba, ta vam ani nezaplati poistku ani neoperie pradlo ani nespravi veceru a neozivi mrtvu babku -.-
a iné od neho
tak je na kkt mne to pride praveze dost trapne ked niekto napise pod motivacne video/pesnicku ze "dakujem toto mi pomohlo zmenit moj zivot" alebo nieco podobne ale tak ked to u nich tak funguje tak je to super
Okrem toho ešte Lana Del Rey a Imagine Dragons :3