Takto , včera som napísal 1x a hned sa mi ozvali dvaja ludia a za napísanie nič nedám pokial viem , a ospravedlnujem sa ti ak som ta nejak otravoval s tým čo som sem pridal a to ,že ti pripomínam ( "kožkárov" ktorí chodia pravidelne a nikdy som nevidel že by im niekto niečo dal...) . Mohol som založit aj niečo také "Ako sa treba obliect v zime" vtedy by sa začala asi zmyslu plná diskusia a zapadol by som sem .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@Martin872 : pripomínaš mi tých "kožkárov" ktorí chodia pravidelne a nikdy som nevidel že by im niekto niečo dal...
...u nás chodia teraz takí čo nevedia ani po slovensky: "odkupujem železo, radiátoré, akumulátoré..."
Takto , včera som napísal 1x a hned sa mi ozvali dvaja ludia a za napísanie nič nedám pokial viem , a ospravedlnujem sa ti ak som ta nejak otravoval s tým čo som sem pridal a to ,že ti pripomínam ( "kožkárov" ktorí chodia pravidelne a nikdy som nevidel že by im niekto niečo dal...) . Mohol som založit aj niečo také "Ako sa treba obliect v zime" vtedy by sa začala asi zmyslu plná diskusia a zapadol by som sem .
Ja som sa nenahneval ,ale človek tu očakáva niečo k veci , alebo vôbec nič . Ale bol by som radšej keby si mi napísal hrám na bicie .