@shiki depresívna hudba: Cure, Pink Floyd, to sú také moje relaxačné... ale nič ti nebráni skúmať zákutia goth rocku, či metalu... tak isto niektoré prog rockové ako už spomínaný Floydi, alebo pokračovanie v podobe sóloviek Davida Gilmoura... pravdaže pre chuťovkárov je tu vždy depressive death metal, atmospheric black metal, alebo klasiky doom metalu
a hudba čo ma desí... okrem teda odpadu čo hráva v slovenských rádiách, tak to odporúčam Merzbow, či je japonský pure noise, ktorý by sa pokojne uživil v hrách ako sú Silet Hill, alebo F.E.A.R., či Amnesia zasadená do mestského prostredia
@dogyno mám veľmi rada odvetia metalu ktoré si napísal, napríklad Austere, Woods of Desolation, Draconian, Darkthrone..taktiež mám veľmi rada japonskú ENVY
@shiki tak si užívaj, ja som skôr na pirate v poslednej dobe, ale Lashmush sa mi dosť páčil, takú atmosferiku pochmúrnu inšpirovanú temným sci-fi hráva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale inak to bude isto nejaký (funeral) doom alebo suicidal black
a hudba čo ma desí... okrem teda odpadu čo hráva v slovenských rádiách, tak to odporúčam Merzbow, či je japonský pure noise, ktorý by sa pokojne uživil v hrách ako sú Silet Hill, alebo F.E.A.R., či Amnesia zasadená do mestského prostredia