Poraďte nejaké menej známe ale kvalitné metalové kapelky ktoré by stáli za zmienku...najlepšie black alebo doom ... Ja už mám snáď všetko opočúvané ... Chcelo by to nejaké nové kapelky do môjho playlistu ...
@ravn5 heh a to som si myslel že som na teba celkom slušný kaliber vytasil tak to už máš opočúvané veci celkom dovre to ak sa tu nenájde dáky blackmetalista fanaticky tak nwm ci ti nekto pomoze
@barky no však inak by som sem nepísal .. kebyže poznám len nejaké základy tak to ľahko nájdem nejaké ďalšie veci pomocou youtube a bočného panelu s videami kde sa dajú nájsť fajné kapelky ...lenže som traz v takom štádiu že už ani ten slávny bočný panel na youtube nepomáha ...Ako určite by sa nieo našlo ..ale ťažko ..a toto som myslel že bude jednoduchšia cesta... Ale ten Thyrfing neznie zle .. folk až tak opočúvaný nemám .. nepoznám to a páči sa mi to tak diky ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Until death overtakes me. Hoci to už je skôr kus funeral
ale najviac ti odporucam zacni pocuvat death metal
metal veľmi nepočúvam ale táto ma naposledy oslovila
@barky .. keď mne death vôbec nesedí .. Maximálne si vypočujem album Symbolic od Deathu a toť vše ...a aj to len z nostalgických dôvodov ..
...toto je moc fajnééé.. ide sa sťahovať..vďaka..
@barky no však inak by som sem nepísal .. kebyže poznám len nejaké základy tak to ľahko nájdem nejaké ďalšie veci pomocou youtube a bočného panelu s videami kde sa dajú nájsť fajné kapelky ...lenže som traz v takom štádiu že už ani ten slávny bočný panel na youtube nepomáha ...Ako určite by sa nieo našlo ..ale ťažko ..a toto som myslel že bude jednoduchšia cesta... Ale ten Thyrfing neznie zle .. folk až tak opočúvaný nemám .. nepoznám to a páči sa mi to tak diky ..