akoze na Kapitanovi Picardovi sa mi pacili tie jeho "hlody" alebo ako to nazvat, ked vzdy povedal nejaky citat od nejakeho spisovatela ako mudrost sveta.
prislo mi to az funny, ze intelektuala davaju do pozicie, ze proste hovori citaty od znamych spisovatelov, co podla mna fakt nikto nerobi, aj ked je pravda, ze sa moc medzi intelektualmi nepohybujem...
v kazdom pripade, toto forum je riadne trapne nastastie som trapne fora nezakazal, tak nic... ale fakt ze trapas dna
@seagull1 A tak ten obrázok je osobná záležitosť, keďže zakladateľ diskusie používa toto gesto aj v rámci normálnej debaty, čiže za deň ho vidím viackrát
Samozrejme, že som si spravila pukance, vedela som, že to bude napínavý film!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a dakujem, na tento prispevok nepotrebujem univerzalnu odpoved, ja si ju kludne domyslim
prislo mi to az funny, ze intelektuala davaju do pozicie, ze proste hovori citaty od znamych spisovatelov, co podla mna fakt nikto nerobi, aj ked je pravda, ze sa moc medzi intelektualmi nepohybujem...
v kazdom pripade, toto forum je riadne trapne nastastie som trapne fora nezakazal, tak nic... ale fakt ze trapas dna
inac vidim, ze sa ten pikardov obrazok dobre ujal
Samozrejme, že som si spravila pukance, vedela som, že to bude napínavý film!