Mna to dost chytilo ... a neboj toto niesom ja - ja mam muznejsi hlas ... ale zatial ziadne video ...uz chapes ako to funguje? musis triafat tony a samozrejme aj timing a ono ti to priebezne za to pripocitava body...
@silviaaa Tam niekde pred tym ako sa ti spusti song by malo byt niekde dole ze Settings... tam si daj potom start wizard ci take nieco... a tam... ... mas nastavenia mikrofonu... ale castejsie to nejde skor preto lebo cloveku nedojde ze musi dat "allow" v tabulke ktora sa ho pyta ci chce povolit alebo nepovolit majk ...bojuj, to das ja ti verim ^_^ ...za odmenu ti potom dovolim si so mnou zaspievat duet... mozno... aj to sa tam da!
@silviaaa No myslim ze hlas mam dobry (narcis level 150 ale tam je to aj take ze sa musis presne triafat do tych tyciek... a ja mam pocit ze to niekedy nejde presne podla hudby neviem ci sa mi to iba zda ... a niekedy ked ti trosku nejak zachrci hlas tak ti ta to hned vyhodi z tycky ven ... cize ono je to trosku ine ako realny spev
Napriklad dnes sa mi zacalo vygrgavat pocas posledneho refrenu istej skladby, som mal nervy nemohol som zabodovat naplno, vrrr
@silviaaa
Vzdavas sa moznosti spoluprace so mnou?!?! Pch! (urazeny smajlik s rukami v bok, prizmurenymi ocami, zdvyhnutym obocim sformovanym do aristokratickeho trojuholnika a cholerickym tykom na perach)
alebo skus pojutubuvac ze "how to run majkrofoun on karaokepardy alebo take nieco" xD.... podla mna je problem len nejaka blbost... alebo sa opytaj priamo v hudobninach niekde alebo v elektre ze potrebujes taky mikrofon co by fachcil na karaoke party... ze to nesmie byt taky hocijaky, urco ti poradia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Hold it against me - Britney Spears (7730)
3 - Britney Spears (7152)
Say OK - Vanessa Hudgens (6987)
Milujem tú stránku
Napriklad dnes sa mi zacalo vygrgavat pocas posledneho refrenu istej skladby, som mal nervy nemohol som zabodovat naplno, vrrr
Vzdavas sa moznosti spoluprace so mnou?!?! Pch! (urazeny smajlik s rukami v bok, prizmurenymi ocami, zdvyhnutym obocim sformovanym do aristokratickeho trojuholnika a cholerickym tykom na perach)
alebo skus pojutubuvac ze "how to run majkrofoun on karaokepardy alebo take nieco" xD.... podla mna je problem len nejaka blbost... alebo sa opytaj priamo v hudobninach niekde alebo v elektre ze potrebujes taky mikrofon co by fachcil na karaoke party... ze to nesmie byt taky hocijaky, urco ti poradia.