@drejka To, ze na nho nohavica bonzoval skrz STB sa povrava, ale ci to bola pravda, uz nikto s urcitostou nemoze vediet. Chapem, ze Kryl mnoho ludom otvoril oci, alebo ako to povedat, ale obcas treba drzat hubu a krok a to on nevedel. Ja viem, ze presne o tom hovoris, ako o pozitive, ja to zas hodnotim odlisne.. Nevravim, ze bol taky alebo onaky. Len mne proste viac sadol Nohavica. Ale mozno to je aj tym, ze Kryl sa u nas nikdy tak nejak nepocuval, mama ho nemala rada, co na mna znacne vplyvalo a bla, bla.. Je to kazdopadne o mnohych hladiskach.
@drejka Aha, tak je to mozne. Ku mne sa podrobnosti nejako nedostali. Potom pardon.
A s kuskom humoru si viem predstavit aj komunizmus dnesnej ery, ale co ja viem.. ja myslim, ze by to raz aj tak padlo. Ved kazdy je furt nespokojny s tym, co prave ma. Ale Kryl zrejme vtedajsiemu narodu hodne pomohol dat to aj najavo. Na co to bolo dobre a na co zle, to uz dnes nespozname. Kazdopadne sa ludia tvaria spokojne, ze to padlo, tak coby sme riesili.. Asi to tak malo byt
mam rad obi dvoch ale nohavica je skor tak ku ohnu krylove pesnicky su nieco viac maju hlboku myslienku ,pribeh , a su tam zachytene pocity ludi napr. bratricku zavirej vratka
@flussica@16 to je dost hlupy nazor ze treba drzat hubu a krok,to presne totalitne rezimy chcu a je jedno ci nacizmus,fasizmus alebo komunizmus chcu poslusne ovce ktore drzia hubu a krok,preto sa v Nemecku dostali k moci nacisti a u nas komunisti lebo 99%len drzalo hubu a krok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale keď už sme pri tom...
milujem toto
A s kuskom humoru si viem predstavit aj komunizmus dnesnej ery, ale co ja viem.. ja myslim, ze by to raz aj tak padlo. Ved kazdy je furt nespokojny s tym, co prave ma. Ale Kryl zrejme vtedajsiemu narodu hodne pomohol dat to aj najavo. Na co to bolo dobre a na co zle, to uz dnes nespozname. Kazdopadne sa ludia tvaria spokojne, ze to padlo, tak coby sme riesili.. Asi to tak malo byt
Ale aj Nohavicu mám rada...
Krylova tvorba je geniálna!