Karlová Univerzita, Praha, Odbor Amerikanistika - Anglistika + vlasový prípravok
Takže má tu niekto skusenosť s týmto odborom ? Páči sa? Chcela by som študovať tento odbor na KU ale neviem či je vobec tento odbor dobrou voľbou. A ešte by som sa chcela opýtať či nepoznate nejaký vlasový prípravok na urýchlenie rastu vlasov ktorý naozaj
@tanecnica002- ja som si objednala na vypadávanie vlasov, lebo fakt moje vlasy boli všade po dome, taký prípravok z oriflame sa to volá tuším hair x - advanced - a je to šampon a kondicioner + nejaké tonikomu či čo, a naozaj mi padaju menej...Neviem, či si to nenamyslam, ale mne s azdá že to fakt zaberá. A na rast by to tiež malo byť, ale nemyslim si, že ti vlasy narastu za dva tyzdne len preto lebo použivaš šampon..z internetu som si to objednala
@pijemzelenycaj Ten prípravok je pre mamku, ale aj mne by sa hodil. Zničila som si vlasy žehlením a teraz keď som s tým prestala začali vypadávať .. Mamke rastu vlasy veľmi pomaly možno nejaké 4 mm mesačne takže chce to dať aspoň na o pár mm viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
asi tá euba má, keď je ňou každá diskusia zajebaná.