Ahojte, chcela by som sa spýtať, či je tu niekto, kto študuje/študoval na Právnickej fakulte Karlovej Univerzity. (Áno, ja viem, ďalšia diskusia o VŠ ) Máte nejaký osvedčený spôsob, ako uspieť pri prijímacích skúškach? Aký je počet prijatých študentov?
Neviem ti odpovedať na otázky, iba ťa chcem upozorniť, že aj keď si napísala, že si neprosíš blbé komentáre, tak sa zmier s tým, že sa tu nájde blbec, ktorý ti bude písať komentár typu: "Zase ďalší právnik. Neviem, čo sa tam seriete na tú školu, aj tak skončíte bez uplatnenia," (a pod.) a nikoho nebude zaujímať, či ťa to baví, alebo nie. Ale držím palce nech uspeješ na prijímačkách.
prijimačky na pravo do prahy sa robia z OSP testov + zaklady spoločenskych vied .. a ano su dosť naročne ale pokiaľ sa budeš pripravovať dostatočne, môžeš to zvladnuť » scio.cz/in/2vs/nsz/test... tu maš všetko k tomu
ale kdeže ja len teraz maturujem, ale mam kamarata ktory tam ide teraz do prveho ročniku a ja tie skušky budem robiť tiež keďže si davam prihlašku do brna, čiže niečo o tom viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme