Čauky, neviete ako je to s prijatím bez prijímačok na Karlovu univerzitu, na lekársku fakultu v Hradci Králové? Na webovej stránke majú napísané, že bez prijímačok príjmu iba Čechov, no minule mi jedna holka (Slovenka) vravela, že tam študuje a prijali ju
@efyks na češtine až tak nezáleží, ale čo som počula, tak sa takto LF snažia znížiť počet slovenských študentov v Čechách... Tiež som počula také reči, že kamarátka kamaráta sa dostala do Brna bez prijímačiek, no neviem, čo je na tom pravdy.
Ja mám priemer 1,00 a ak by sa to nejak dalo, bola by som fakt rada . Dala som si prihlášku na LF OSU ako úplnú poistku, ale ak by som mohla ísť takto do Brna, bola by som šťastná ako blcha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ja mám priemer 1,00 a ak by sa to nejak dalo, bola by som fakt rada . Dala som si prihlášku na LF OSU ako úplnú poistku, ale ak by som mohla ísť takto do Brna, bola by som šťastná ako blcha