Veríte v karmu? Veríte tomu, že tak ako sa správate vy sa budú ľudia správať aj k vám? Veríte tomu, že sa každému raz všetko vráti (či už to dobré alebo zlé)?
mňa by zaujímalo či ľudia vôbec vedia čo karma učí, alebo len tak slepo hovoria že áno, pretože to pre nich predstavuje formu satisfakcie a spravodlivosti
avšak ja si to nie veľmi myslím
a k otázke - nie, to by som musel zrejme veriť aj v reinkarnáciu a so všetkým tým spoločným, nie vyberať si šestinu učenia
@biancadetolle lenže kedy. v čase kedy ja tu už nebudem? vtedy mne to už bude môcť byť jedno. ak raz umriem a vrátil by som sa naspäť do hmotného sveta tak dúfam, že by budúci život za niečo stál. lebo tento život je jedna sračka.
"...tak ako sa správate vy sa budú ľudia správať aj k vám?" - to priateľu nie je karma, ale základné sociálne pravidlo. Niečo také bežne funguje, ale vôbec nie kvôli "karme".
čo dáš to dostaneš...Aj tak sa chovám k ľudom tak akoby som chcela až sa chovajú všetci ku mne a ku každému furt si vravím stretnúť takého človeka ako ja tak som hotová
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
avšak ja si to nie veľmi myslím
a k otázke - nie, to by som musel zrejme veriť aj v reinkarnáciu a so všetkým tým spoločným, nie vyberať si šestinu učenia
Je to sentimentalna hlupost.
a tej osobe...dvojnásobne
ale dufam v nu :letim:
čo dáš to dostaneš...Aj tak sa chovám k ľudom tak akoby som chcela až sa chovajú všetci ku mne a ku každému furt si vravím stretnúť takého človeka ako ja tak som hotová