mala som Euro 26 a nejak extra som ho nevyuzivala. dokonca mi ani neplatilo na listok na vlak lebo som mala nejaky iny typ. teraz cakam na ISIC lebo tiez zacnem chodit na VS
ja som dostala euro 26 keď som si zakladala účet, platilo mi dva roky a využila som ho len pár krát. takže ak tie zľavy nevyužívaš všade, kde sa dá, veľmi sa to podľa mňa kupovať neoplatí ale tak ja som ho mala zadarmo
ale idem si meniť typ účtu, tak možno si dám to euro tak dokopy s kartou bankomatovou, tuším som to tak videla
mam aj aj .. ISIC pouzivam ako BCK na MHD a pri istych zlavach //listky ci v knihkupectvach// Euro26 zas na cestovne, ale kedze mam trvaly v KE a zijem v BA ... pocas roka mam v podstate vsetko ´po ceste domov´ takze si mozem uplatnit zlavu ale obe maju iste vyhody
ja mam tiež ISIC a lubi sa mi na tom to, ze v podstate to pouzivam ako zlavu na bus/vlak, uplatnujem si tým zlavy v obchodoch, knihkupectvach - aj ked len 10% - myslim.. dalej to v skole pouzivam ako vstup do kniznice, čitarne, na na obedy.. a pritom to je iba jedna karticka - šikovne, nie??
Prosim neviete mi nahodou niekto poradit?? Ja mam ISIC, ale neviem, ci si mozem kupovat zlavnene listky na autobus, vraj na to treba vybavit zvlast potvrdenie? Lebo ja uz vazne neviem
15: Myslím že pokiaľ máš ISIC potvrdený školou, tak by ti to malo platiť ako zľava... (Keďže v tom prípade už ani nepotrebuješ zvlášť potvrdenie o návšteve školy pri vybavovaní električenky na začiatku školského roka)
Inak mám aj Euro 26, tiež som to dostala k účtu ale popravde na tom nemám ani fotku a v živote som to nepoužila... Fungujem na ISIC a úplne ma desí čo všetko by som musela riešiť keby som ho stratila...
Galinka: diky, vies ide o to, ze kazdy mi tvrdi nieco ine...dokonca vraj za to potvrdenie treba aj zaplatit...a preto ked prave nemam elekricenku tak kupujem radsej normalne listky, ale asi sa uz na to vykaslem
No to mas rozne. Niektore zlavy su len na Euro a niektore len na isic. A ak je nejaka karta ze dva v jednom tak je to hlupost, lebo sa tvarili ze je to cestovna karta na vlaky s Eurom dokopy ale v obchode ma zrusili ze to euro v ziadnom pripade nieje. takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale idem si meniť typ účtu, tak možno si dám to euro tak dokopy s kartou bankomatovou, tuším som to tak videla
Inak mám aj Euro 26, tiež som to dostala k účtu ale popravde na tom nemám ani fotku a v živote som to nepoužila... Fungujem na ISIC a úplne ma desí čo všetko by som musela riešiť keby som ho stratila...