Ja sa len cem spýtat čo pomáha na kašel???lebo som bola u doktorky a dala mi mucosolvan v tabletkách ale tha nejako nepomáha.....a bežne sa zobudím v noci a začnem sa dusit až slzy mi idu a ani čaj mi nepomáha...nemáte náhodou zaručené recepty ako utlmit
oh, tieto zachvaty otyrasne aj ja poznam...kedysi som rovno s flasticky hltala solvolan a pomohlo alebo nieco teple som pila aj to trosku hrdlo upokojil
ja som teraz doma s poriadnou chrípkou a tiež mám kašeľ...a užíva Robitussin, ten je na predaj aj bez predpisu...a kombinujem to Paralenom plus...aj v tej reklame hovoria, že na chrípku a kašeľ, liek si našiel...
Ja som takto kaslal 2 roky v kuse, az ma nakoniec mama prinutila ist k alergologicke a cuduj sa svete zistila mi, ze mam alergiu na pel, travy, roztoce, prach a ako by toho nebolo vela tak mam aj nabeh na astmu.
bravčová masť zohriata na nejakej utierke, alebo plátenej plienke (keď niečo také u vás existuje) na noc na hrdlo zaviazať... poprípade nejaký olej zohriaty, čo najteplejší, ale zas nie aby si sa popálila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
-zedol som studeny grapefruit
-jedno velke pivo
-1-2 poldeci borovicky