@kikusqa205 veď ale je to kokotina ako voda v koši *-* moc normálne mi to teda nepríde
K tomu hodnoteniu,že prejdú tí ktorí sa univerzite viac páčia... Ako,to je všade,ale nie až takéto okaté ako tam ... Že si tam porovnávali už viac krát testy mali to isté niekto A,niekto C a niekto bye bye ...
kamarát tam studuje pedagogiku a je spokojnyl... bol aj na erazme v polsku... myslim, ze zalezi od cloveka, co tam ide ako to cele bude brat.. on je nadmieru spokojny,
ono je to fakt individualne,ci sa tam bude cloveku pacit ci nie...uroven skol na SR je vcelku rovnaka,takze to mate jedno....hlavne,ze vam daju vzdelanie,titul a potom sa clovek zamestna...o to ide
Nebláznite tí, čo si tam chcete dať prihlášku Tá škola má slúžiť k získaniu titulu ľuďom v rokoch, od ktorých sa to vyžaduje, aby si aj naďalej udržali prácu. V žiadnom prípade nie mladým ambicióznym ľuďom, ktorí túžia mať peknú budúcnosť
aj ja sa tam chystám...tí čo nadávajú na to, nevedia absolútne nič o tom je pravda, že to tam ťahá asi tá filozofická fakulta...tá vyzerá byť naozaj veľmi dobrá.... čo som ja počula, vôbec to nie je také, že sa pomodlíš a máš A a nemusíš byť ani veriaci...
na aký odbor sa chystáte tí, čo ste písali, že si podávate prihlášku?
Chcela by som vedieť, prečo ľudia pokladajú túto univerzitu za odpad, preto, že je "katolícka"??! To už hraničí s diskrimináciou......... Podľa mňa je táto univerzita na dosť dobrej úrovni, nato, že je taká "mladá" ....... a rozhodne to tam je spravodlivejšie ako na UK BA........
Smejeeem sa neskutocne z vas co ju tak odcudzujete ale pisete ze si ju davate ako "zadné dvierka" pre prípad...leen zeby ste sa tam vsetky nestretli a potom neviem co budete od hanby po kanáloch chodiť?! ahahaa trapaas...
@forbiddenrose chystam si dať prihlášku na fakultu zdravotníctva odbor LVM , berú bez prijímacích skúšok tak snáď môj priemer bude dostačujúci kedže berú len 15 ľudí na dennú formu....a ty ?
ja si dávam na učiteľstvo angličtiny a taliančiny angličtina je na filozofickej, taliančina na pedagogickej, ale budem patriť pod pedagogickú z angličtiny idem aj na ústnu skúšku a z taliančiny podľa známok...ale hádam, to nebude problém, keďže sa dobre učím
@kikusqa205 nech si tam chodi kto co chce, co chce
moj nazor je ze ja by som do tej univerzity ani nepachla, nepokladam do za skolu co by bola adekvatna vzdelaniu ktore chcem dosiahnut
a nie nechodila, lebo ja som si vzdy verila, ze ma primu kam chcem a radsej by som sla robit ako tam na skolu, proste ani ma nenapadlo si tam vobec podat prihlasku
ale sak ak chces chod, ked tam chce sist nik ti nebrani
@kikusqa205 napísané to síce nikde nieje, ale je to všeobecne známe dievča, verím, že chceš mať super budúcnosť, veď kto by nechcel, tak prosím nedávaj si tam prihlášku, verím, že máš naviac good luck
da sa zistit ci mam birmovku?ze keby sa ma pytali ci mam birmovku a ja by som povedal,ze mam a v skutocnosti ju nemam,ci by to nejak zistovali alebo ,ze ci by mi nakazali doniest birmovny list alebo co...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Že je to tam luxusne nespravodlivé a že tam vyzvedajú veci ohľadom rodičov či sú rozvedení a sračky...
Môj názor po rôznych týchto veciach je,že je to podpriemerná stokárska (katolícka) univerzita.
No určite to nie je také strašné,ako to všetci opisujú,no neviem-nechodím tam...
co za otazky mozu klast...
K tomu hodnoteniu,že prejdú tí ktorí sa univerzite viac páčia... Ako,to je všade,ale nie až takéto okaté ako tam ... Že si tam porovnávali už viac krát testy mali to isté niekto A,niekto C a niekto bye bye ...
Známy tam vyštudoval bc. na psychológii, prešiel neviem kam na mgr. a proste že sa to nedalo porovnať, že sa pomaly nič nové nenaučil.
Okrem toho, mám zopár kamošov, čo tam študuje, sú ateisti a nikoho z nich sa na rodinný stav nik nepýtal.
ale aby som bola objektívna, tak už som počula aj také, že v ponuke práce bolo napísané že nie pre študentov KU RK.
Ale to môže byť len také, že jedna pani povedala... neviem.
a ešte jedna vec, zase kamoši si to dávali ako záložné školy pár rokov dozadu, ako poistku poistiek a nevzali tam nikoho z nich.
(A tiež som z Rk, preto info )
na aký odbor sa chystáte tí, čo ste písali, že si podávate prihlášku?
ja si dávam na učiteľstvo angličtiny a taliančiny angličtina je na filozofickej, taliančina na pedagogickej, ale budem patriť pod pedagogickú z angličtiny idem aj na ústnu skúšku a z taliančiny podľa známok...ale hádam, to nebude problém, keďže sa dobre učím
moj nazor je ze ja by som do tej univerzity ani nepachla, nepokladam do za skolu co by bola adekvatna vzdelaniu ktore chcem dosiahnut
a nie nechodila, lebo ja som si vzdy verila, ze ma primu kam chcem a radsej by som sla robit ako tam na skolu, proste ani ma nenapadlo si tam vobec podat prihlasku
ale sak ak chces chod, ked tam chce sist nik ti nebrani
moja nepochopila si to...nejdem proti tebe ak si si nevšimla kritizovala som tých, čo tú školu ohodnotili pod úroven...ja osobne proti nej nič nemám