na zakladnej skole taka stara pi.a.. mohla mat no pred dochodkom taze 60 nemala.. 55-60, hnusna, strasne tucna zena, nas nastastie neucila..matematikarka.., ale nasa chybala tak zastupovala, za to ze som v triede hodil papierik som musel prist ku nej a mi normalne z celej sily facku zaje.ala.. chcel som sa uz vtedy stazovat riaditelovi, nakolko som nebol jediny, koli banalnostiam tu facku dala na tej hodine asi dalsim trom-styrom okrem mna.
pi.a jedna este vies co mi hovorila?? ze ti taku facku dam ze si to budes do konca zivota pamatat je to 11 rokov a dobre si to pamatam, verim ze uz je mrtva, ak by bola moznost ju zabit a vedel by som ze by nikdy nikto na to neprisiel urobil by som to..
Naša nemčinárka na strednej nám pravidelne dávala na začiatku hodiny rozcvičku,že aby sme sa zahriali a mozog sa prekrvil,(učila zároveň aj telesnú), takým štýlom že sme spievali nemeckú pesničku a zároveň robili drepy a ona nám do rytmu tlieskala.Nikdy som nemala väčšiu svalovicu ako z nemčiny
toto je ono Teraz mi to príde vtipné ale vtedy sme mali všetci nervy strašné,a nazývali ju ozaj všeliak Ale zase bola naozaj dobrá učiteľka,asi jediná učiteľka v pravom slova zmysle,po nemecky by naučila aj trola
Ja som si pred koncom školského roka pilníkoval lavicu od krezbičiek a naša milá fyzikárka sa postavila za mňa. Takú mi s tým tlstým ručiskom tresla po hlave, že som si dal čelom o lavicu. Že ona je astmatička, že toto nebudem robiť.
naša triedna sa prezliekala (doslova prezliekala) za žinenkou, ktorú jej držali moji dvaja spolužiaci a ona nie je práve najmladší typ učiteľky, takže chlapci majú traumu na celý život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale minule mi jeden povedal (nebolo to nič zlé), citujem:"ty si sa mala ako netopier narodiť, by si sa smiala v infrazvukoch!"
zlatúšik :happy:
pi.a jedna este vies co mi hovorila?? ze ti taku facku dam ze si to budes do konca zivota pamatat je to 11 rokov a dobre si to pamatam, verim ze uz je mrtva, ak by bola moznost ju zabit a vedel by som ze by nikdy nikto na to neprisiel urobil by som to..