Potrebujem zistiť či som debil ja, alebo to tam majú oni blbo napísane
Ide o to že by som mala záujem študovať na Katedre trestného práva,
kriminológie, kriminalistiky a forenzných disciplín v BB
( » www.prf.umb.sk/katedry/katedra... ).
Keď si však rozkliknem ponúkané odbory( » www.prf.umb.sk/uchadzaci/ponuk... )
tento sa tam nenachádza. Prečo je to tak? Mohlo by to byť preto že sa daný rok proste odbor neotvára?
To teda, že v tom máš bordel.... Čiže laicky jednoducho:
Katedra nie je odbor, na katedre sídlia profesori/vyučujúci - kvázi odborníci v danej oblasti... A v podstate, ak budeš mať nejaké predmety z tej oblasti, budú ti ich prednášať ľudia z tejto katedry... Ty sa členom katedry staneš až ako doktorand
Čiže ty ako študent študuješ všeobecne právo, ale nejaké konkrétne predmety máš na tejto katedre...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ide o to že by som mala záujem študovať na Katedre trestného práva,
kriminológie, kriminalistiky a forenzných disciplín v BB
( » www.prf.umb.sk/katedry/katedra... ).
Keď si však rozkliknem ponúkané odbory( » www.prf.umb.sk/uchadzaci/ponuk... )
tento sa tam nenachádza. Prečo je to tak? Mohlo by to byť preto že sa daný rok proste odbor neotvára?
Katedra nie je odbor, na katedre sídlia profesori/vyučujúci - kvázi odborníci v danej oblasti... A v podstate, ak budeš mať nejaké predmety z tej oblasti, budú ti ich prednášať ľudia z tejto katedry... Ty sa členom katedry staneš až ako doktorand
Čiže ty ako študent študuješ všeobecne právo, ale nejaké konkrétne predmety máš na tejto katedre...