BIRDZ a jeho svet
34
Vek na Birdz.
Je pre teba vek na birdz dôležitý? Robíš na základe veku nejaké rozhodnutia? Kategorizuješ ľudí na birdz podľa veku aj napriek tomu, že sa dá zmeniť? Pozriete sa vždy aj na vek, alebo ho ignorujete? Znamená pre vás... Otvor fórum »
7. 10. 2012 12:42
9
Zeby
ahojky ludia, snad poradite..ako sa vola taky film , komedia..skusim popisat dej. Chalan bol na vysokej a mal babu ta bola ny vysokej niekde daleko. A on sa vyspal s nejakou inou, a bolo to... Otvor fórum »
6. 10. 2012 20:53Aký mate názor na moje blogy?
Su výborne, veľmi sa mi pačia. ##Su fajn. ##Cítim, že tam niečo chýba. ##Nieje to moja šalka kávy. ##Nepačia sa mi. ##Su hrozné. ##Nezaujali ma. ##Nechce sa mi ich čítať. Otvor fórum »
5. 10. 2012 22:18
17
Ahojte, prosím vás poraďte mi čo mám robiť s vlasmi
.... už ma nebaví nosiť ten istý účes... Otvor fórum »
5. 10. 2012 17:08
45
Predstavte sa,,.
Skúste sa predstaviť ostatným uživateľom BIRDZu. Je jasné, že už o vás niektorý čo to vedia ale predsa nie všetci. Spravte o sebe recenziu v niekoľkých bodoch aby si ostatný mohli spraviť lepší obraz o vás. ... Otvor fórum »
4. 10. 2012 20:40
5
Ahojte,,. prosím vás ako sa používa peroxid na vlasy , keď si chcem odfarbiť pár pramienkov?
:) nemám stým žiadne skúsenosti , tak vás prosím o rady :) Otvor fórum »
4. 10. 2012 18:01
27
Odpisovanie
Keď niekomu neodpíšete, najčastejšie je to kvôli čomu ? :) Otvor fórum »
3. 10. 2012 14:13
30
The Human Body Exhibition ( názor 2 )
čo si o tomto myslíte ? http://www. lpp. sk/index. php?option=com_content& task=view& id=294& Itemid=152 Otvor fórum »
2. 10. 2012 17:19
64
Váš najobľúbenejší birdz človek/ľudia
Máte tu niekoho radi ?Alebo tu nie je nikto taký ? Otvor fórum »
30. 9. 2012 22:15
28
Ako sa Vám páči môj nový design? Máte nejaké nápady na vylepšenie? Vopred ďakujem aj za konštruktívnu kritiku.
Môj nový design si môžete prezrieť na mojej webke: http://kubo2. birdz. sk/ Otvor fórum »
30. 9. 2012 20:32Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty