O tejto škole som počula len samé zlé veci , je to naozaj taká zlá škola ?? čo je na nej tak zlé ?? ... je tu aj niekto kto je s tou školou spokojný ??...
Dobre ale ma ta skola fakt tak zlu uroven ? Alebo ludom fakt vadi ze je to katolicka univerzita ? fakt haluz zaujima ma to na ziadnu inu skolu som nepocula take zle pripomienky pritom to je sympaticka skola
Vec sa má tak,že je to všetko stráááááááááášne zveličené.
Súhlasím s Lalou,že to tam nie je až také zlé ako to všetci vykresľujú,pretože je to katolícke a mladí nemajú prílišne v láske Cirkev-zažratých katolíkov .. Samozrejme tam ani jeden nechodí a každý hovorí že ,,môjho známeho známy.... " a sračky...
Teraz nehovorim ze moc tuzim ist na tu skolu len jak som citala na forumoch nazory na skoly tak som na tuto nenasla nic dobre , ale pre istotu som sa spytala ... aj ked podla mna sa tieto negativne nazory zakladaju na pravde len z polovice ... nemoze byt nejaka skola az tak hrozna predsa ...
poznám veľa ľudí čo tam chodí ale väčšinou externe kvôli papieru a som počula že spomedzi katolíckej je najlepšie na tom filozofická fakulta..a zas ani Trenčín a kadejaké súkromné nie sú bohviečo..a nejde o to, že je katolícka lebo v zahraničí ako nar. v Nemecku kde má cirkev ešte menší vplyv než sem sú katolícke dosť obľúbené
ja sa tam chystám lebo ma asi vyjebú z školy. a fakt si nemám v pláne dávať nejakú ďalšiu ťažkú školu.
každý na ňu pičuje lebo je to primitívne ľahká škola, ktorú neurobí asi len kokot takže ľudia pindajú, že sa trápia na iných školách a hentí to majú zadarmo...
@forbiddenrose tak ja stále dúfam, že sa ešte udržím na škole a najbližšie dni nebudem asi spac aby som dala tú skúšku. ale kebynáhodou tak nejakú pedagogiku asižéé
Tá škola nie je až tak zlá (podľa mňa) je to mladá univerzita ešte nestihal spraviť všetko to čo ma napríkald Komenského ktorá existuje už niekoľko rokov, skôr si treba všimnúť to či unvierzita klesa alebo stúpa v rebríčkoch a ked si pozriete rebričky do agentúry ARRA tak KU začína mať lešpie výsledky, treba jej nechať čas.... najhoršie je na tom pedagogická fakulta, ale filozofická to bere poriadne vážne, čo sa týka zdravotníckej fakulty tak su všetci spokojní aj urgent aj fyzioterapeuti ( čo som počula aspoň) Mimochodom tá univerzita je financovaná aj od štátu aj od cirkvi...a cirkev je v dnešnej dobe bohatá.... podľa mňa úroveň tej školy časom porastie.... toť môj názor
Mna by co sa tyka prijimacieho konanaia na KU v RK,PF zaujimal ten motivacny pohovor,kedze je to 50 % uspechu na prijatie.Vie tu niekto povedat co za otazky mohli klast na tom pohovore?
Poznám mnoho ľudí, ktorí ukončili KU a sú dobrými učiteľmi, závisí to aj od osobnej snahy človeka. Je absolútny nezmysel že študenti KU sú slabí a prirovnávať učňovke tu môžem súkromné vysoké školy. Jazyky, biológia, matematika na pedagogickej a žurnalistika, filozofia a iné sú dosť náročné. Samozrejme hovoriť o kvalite školy v tom zmysle kto sa koľko informácií nabiflí počas štúdia je dosť úbohé, podstata je hlavne to akí sú šikovní v praxi, a na margo tých komentárov poznám mnoho vypatlaných hláv ,ktoré majú dosť ďaleko od šikovných hláv a študujú na STU, Technike v KE Technickej vo ZV jeden dokonca ledva skončil združenú strednú , takže akékoľvek urážlivé trápne reči len nezmyselné subjektívne názory sú dosť úbohé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
za všetkým sú ľudia, závisť, pýcha, zlo riadi tento svet...
ak môžeš urob ho krajším aj keď budeš veľmi trpieť, raz sa ti to Pán všetko vráti........filip
každopádne » busjvh.net ftw!
To je už blbosť
Súhlasím s Lalou,že to tam nie je až také zlé ako to všetci vykresľujú,pretože je to katolícke a mladí nemajú prílišne v láske Cirkev-zažratých katolíkov .. Samozrejme tam ani jeden nechodí a každý hovorí že ,,môjho známeho známy.... " a sračky...
@ivooxxx no tak by sme mali mať
@megu fakt? lebo košická UPJŠ (sorry východniari..) je tiež dobre na p...
» www.birdz.sk/diskusie/katoli...
Moc sa tam toho nedočítaš, ale aspoň niečo ...
každý na ňu pičuje lebo je to primitívne ľahká škola, ktorú neurobí asi len kokot takže ľudia pindajú, že sa trápia na iných školách a hentí to majú zadarmo...
na aký odbor tam chceš ísť?