Ahojte ! Rád by som poprosil o rady ak niekto máte skúsenosti s trainee programom pre spoločnosť Kaufland SR. Cez prvé testy som prešiel a zajtra ma majú údajne kontaktovať hovorom, ktorý bude cca 30 min, chcem sa opýtať na čo sa pripraviť. Ďakujem
toto je opis priradený k mojej pracovnej pozícií, citujem: "Počas ročného programu sa priamo v praxi naučíš všetko, čo je potrebné pre tvoju úspešnú kariéru v Kauflande. Získaš praktické skúsenosti, odborné znalosti i manažérske zručnosti. Po skončení programu budeš mať komplexný prehľad o tvojej cieľovej oblasti, ako aj o oddeleniach, s ktorými úzko spolupracuje a budeš pripravený prevziať pracovnú pozíciu na manažérskej úrovni."
To je co za program? Ja som v Kauflande brigadovala este pocas strednej, ale na to ziaden trainee program netrebalo. Nie je to nahodou na poziciu veduceho?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
nemas dvihat veci tazsie ako 200kg.