Heh ja keď som bol malý tak som mal strach z bábik, takých tých väčších čo vyzerajú ako dievčatko a klipkajú očami, sa mi zda, že ma to chytilo po videní nejakého hororu ( v 4 rokoch som díval viac hororov než teraz)a zaujímalo by ma ktorého
inak ja s niektorých, hlavne takých starsich babik mam blbý pocit
oni ti ludia niektore hračky robili fakt desivo
ale ja som na priklad mala ked som bola mala strach z plagatov, ja som mala pocit že sa na mna tie plagaty kukaju
a neboli to plagaty podla mojho vyberu tak som sa ich bala,....teraz som na plagatoch zavisla a nebojim sa ich......tie čo mam teraz ma totiž stražia D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
skor by im dal vsetkym na piču
no hej, nemam doslova fobiu ale vdaka pennywiseovi z nich mám fakt blbý pocit
a teraz bude mat blbý pocit celý birdz
ale nie..viem ze Sam zo Supernatural mal...ale tak..ja ich nejak nevnimam..takze mne to je jedno..ale po tomto obrazku mam blby pocit :/
Ale ne, klauni su cool, ak teda nejedia male deti ...
aspon v tom nejsom sama
inak sa klaunov nebojím ale nemám ich rada ..hnusia sa mi
A k tému klauni sú v pohode
inak ja s niektorých, hlavne takých starsich babik mam blbý pocit
oni ti ludia niektore hračky robili fakt desivo
ale ja som na priklad mala ked som bola mala strach z plagatov, ja som mala pocit že sa na mna tie plagaty kukaju
a neboli to plagaty podla mojho vyberu tak som sa ich bala,....teraz som na plagatoch zavisla a nebojim sa ich......tie čo mam teraz ma totiž stražia D