Pijem kávu, nikdy som medzi kávami nevidela extra rozdiel, až kým som nezačala robiť v gastre asi najviac mi chutí lavazza, doma aj v práci mám pákový kávostroj + mlynček, takže normálne presso aj doma, aj v kaviarni a zásadne bez cukru a mlieka, môj priateľ pije s mliekom a 4-5!! cukrami a to už má s kávou veľmi málo spoločné
a - shame on me - nescafe warm caramel 3v1 by som vedela piť na litre
Pouzivam aeropress alebo domaci pakovy kavovar a vyberovu kavu, takze fakt som rozmaznana v tomto a nevypijem hocico. Sladim aj mliekujem jemne, aby som stale citila tu silnu chut kavy. Nemam rada kysle kavy a v BA je milion kaviarni kam chodievam, som cisty kaviarensky povalac.
Nieco cca ako @1 ...hlavne od cias ako som robila v kaviarni sa to zmenilo a za zlu kavu som hejtovala
Ale momentalne som uz nejaky ten cas "abstinent",lebo drzim nizkohistaminovu dietu, takze iba vynimocne si dam a aj to skor cappucino a pena ak je zla,tak som sklamana
Ja som pijávala kámu iba doma. Kedysi sem tam nescafé, ale bývala som veľmi unavená a tak postupne som začala piť každé ráno. Aj to len asi za pol čajovej ližičky kávy (ja viem je to strašne málo, ale aj to na mňa pôsobilo, lebo mám problémy s chrbátom) instantnej edusho s cukrom a niekedy mliekom. Ale už asi 2 týždne nepijem, lebo mi pravidelne každé ráno bývalo z toho zle.
ja už síce kávu nepijem ale keď som pil tak mi až tak nezáležalo na značke ale musela byť celá rozpustná a robil osm si ju celkom silnú, 2 a pol lyžičky, zaliate vodou do pol pohara a potom trochu mlieka a na vrch strašne máličko škorice, tak mi to chutilo najviac
milujem kávu,ale tiež som už rozmaznaná a nevypijem domácu nescu (hneď ma začne bolieť brucho)...výberovú,alebo keď už instantnú tak jedine z manucafe (mandle-čoko!!!)
Po obyčajných som začal skúšať aj drahšie..kvalitnejšie..pomlieť, príprava zatiaľ french press.. kávu z verticcia čo je aj v za alebo plánujem ešte vyskúšať od illimite roasters
mne je z kávy úplne na ale frajer má doma túto » powerlogy.com/powercoffee... a tá mi nejak extra nevadí takže keď mám útlm a bolí ma hlava túto si dám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a - shame on me - nescafe warm caramel 3v1 by som vedela piť na litre
sladku nevypijem, mlieko vynimocne, ked mam velmi prazdny zaludok a nechcem sa drazdit
doma pijem Popradsku alebo Nescafe Classic, nic fancy, hlavne poriadne silnu
z kaviarnovych mam najradsej Lucaffe a nemam rada kysle kavy
Ale momentalne som uz nejaky ten cas "abstinent",lebo drzim nizkohistaminovu dietu, takze iba vynimocne si dam a aj to skor cappucino a pena ak je zla,tak som sklamana