kľudnejšia a príjemná kaviareň je Chaos, majú tam aj wifi, fajčí sa tam a býva tam prázdnejšie, je to taká menšia kaviarnička a hneď vedľa je večierka, takže keď dojdu cigarety, 20 sekúnd cesta
asi najpríjemnejšie prostredie čo sa kaviarní a podnikov v BB týka
@sabnacke
Héééj! Mne sa zdalo, že som Ťa tam minule videl (tak týždeň-dva dozadu), ale nebol som istý. Chcel som Ti písať potom, ale nevedel som si spomenúť na nick!
A Chaos poznám, sem-tam sa tam aj objavím. Každopádne ďakujem a keď Ťa najbližšie uvidím (alebo Ty mňa), máš u mňa nejaký ten nápoj!
no tak som ti nepomohla, premýšľam ďalej....
zaujímavo vyzerá tá kaviarnička za poštou, kde dávajú knihu zadarmo ku káve, fajčí sa tam na 120%, ale neviem ako je to s wifi ani atmosférou ani naplnenosťou (začínam sa hanbiť, že som tam ešte nebola)
@sabnacke
Tým sa len zvyšujú šance, že na Teba zase niekde naďabím!
@kittyboo
Leroy mám rád, ale ten mám vyhradený na momenty, keď mám chuť na kvalitnú kávu
@phantasia
Výborne, zase niečo, čo nepoznám - ďakujem!
...A dámy, Kittyboo, i Phantasia, obe máte u mňa poukážky na vybraný nápoj
Normálne začínam zvažovať, že dohodneme termín, stretneme sa všetci a platím kolo!
@19 v Sedrii sa počas voľných (aj nevoľných) hodín zbieha skoro celá naša škola..
ešte mi napadla Italia, na Hornej, tesne pred tým ako sa rozdvojí na skuteckého a hornú, celkom pekne je aj tam, a Pohoda, na tržnici smerom ku kúrií.. a vyššie spomenuté sú ofc tiež fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
asi najpríjemnejšie prostredie čo sa kaviarní a podnikov v BB týka
Héééj! Mne sa zdalo, že som Ťa tam minule videl (tak týždeň-dva dozadu), ale nebol som istý. Chcel som Ti písať potom, ale nevedel som si spomenúť na nick!
A Chaos poznám, sem-tam sa tam aj objavím. Každopádne ďakujem a keď Ťa najbližšie uvidím (alebo Ty mňa), máš u mňa nejaký ten nápoj!
no tak som ti nepomohla, premýšľam ďalej....
zaujímavo vyzerá tá kaviarnička za poštou, kde dávajú knihu zadarmo ku káve, fajčí sa tam na 120%, ale neviem ako je to s wifi ani atmosférou ani naplnenosťou (začínam sa hanbiť, že som tam ešte nebola)
a rozmýšľam ďalej
Tam som ešte nebol! Ďakujem, vyskúšam - ak sa osvedčí, máš u mňa drink!
@sabnacke
Budem!
Neuveríš, ale tam práve sedím! To je jedna z mojich obľúbených, len ma to tu už omrzieva a pribúda tu ľudu každým dňom
som ešte nebola na takom
Tým sa len zvyšujú šance, že na Teba zase niekde naďabím!
@kittyboo
Leroy mám rád, ale ten mám vyhradený na momenty, keď mám chuť na kvalitnú kávu
@phantasia
Výborne, zase niečo, čo nepoznám - ďakujem!
...A dámy, Kittyboo, i Phantasia, obe máte u mňa poukážky na vybraný nápoj
Normálne začínam zvažovať, že dohodneme termín, stretneme sa všetci a platím kolo!
@laurikaaa
Som za!
A Teba obzvlášť rád uvidím niekedy (som tajným obdivovateľom Tvojich blogov!)
zatajníš sa späť, dobre?? : )
Už som sa! Zahalil som sa do Rumburackého plášťa a už nikto nevie kde som, a či vôbec vlastne som!
Bol som tam síce pred dvomi rokmi, ale zdalo sa mi to tam byť kľudné
ešte mi napadla Italia, na Hornej, tesne pred tým ako sa rozdvojí na skuteckého a hornú, celkom pekne je aj tam, a Pohoda, na tržnici smerom ku kúrií.. a vyššie spomenuté sú ofc tiež fajn