máte kávovar? Aký? Menili by ste?
Ide o to, že chcem mame na vianoce kúpiť kávovar (pije väčšinou nescú, svetlú, ristretto...ale samozrejme občas sa nájde chuť aj na tie viac mliečkové a tak), a kedže ja kávu nepijem a stránky sú plné rôznych typov, znači
takto, ja nejsom ziadny odbornik, ale myslim ze ti poradim aspon kusok lepsie ako vacsina ludi tu
v prvom rade, hovoris ze si ochotna investovat.. si ochotna investovat okolo 500€ a vyssie? pretoze za menej sa pakovy kavovar rozhodne neoplati kupovat..
ja by som pre bezneho pouzivatela ktory si nejako extra nepotrpi a nemoze si dovolit kvalitny pakovy volila asi kapslovy.. len nie dolce gusto a take tie vecicky, povedz presnejsie kolko si ochotna investovat a poradim ti lebo takto to tazko.. ale 150-200€ a mas relativne kvalitny kapslovy kavovar
my mame z tchiba taky maly kapsulovy, stalo to asi do sto eur a sice sa do toho teda moc nevyznam, lebo ja vypijem hocico co ma udrzi hore , ale mamin priatel to chvali na vsetky strany a ani sa nikto nestazoval kto to u nas pil.. plus mozes kapsulu po pouziti rozobrat a nasypat si kavu aku chces, chystam sa s tym uz mrte dlho urobit si kakao
takto, domov by som brala kapslový kávovar, ako hovorí @h8u
dokonca si myslím, že dolce gusto nie je zlá voľba.
ide o to, že pákový kávovar do domácnosti nemá veľmi zmysel. tie lacné sú nahovno a tie drahé nepotrebuješ. čistiť kávovar kvôli pár kávam denne (a o kávovar sa treba starať, nech ti nahovoria čokoľvek o samočistiacich hocičo) je úplna zbytočnosť a pokiaľ sa celkovo do varenia kávy u vás nikto nevyzná, tak ono to už tým dupľom nemá zmysel
@grietusha moja maminka praveze ma dolce gusto a pride mi ze robi tu kavu hrozne vodovu, aj ked nechas malicko natiect proste taku zvlastnu riedku konzistenciu ma a celkovo je to strasne hlucne a labilne, za podobnu cenu je napr toto
ten mal moj byvaly frajer a ta kava bola fakt milion a jedno, ovela chutnejsia.. ale dost mozno to je len o chuti, maminka si dolce gusto nevie vynachvalit napr
Mama si kúpila na vianoce ten dolce gusto, ale ešte som to nevidel rozbalené. Každopádne si myslím, že je to somarina a boli to len vyhodené peniaze + kupovať do toho ešte tie kapsule... x_X
@h8u
hej no, ten pákový by bol najskôr zbytočný a najmä cenovo náročny. :ehm:
Tak aký by si teda prosím ťa odporučila ten kapslový v cenovej úrovni tých 150-200eur aby bol aspon teda "relatívne kvalitný"?
@low no zrovna som dnes stravila asi 2 hodiny vyberanim nejakeho pre spolubyvajucu , tiez kupuje maminke a vybrali sme tento.. ktory je za uzasnu cenu momentalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja sa do toho tiež nevyznám ale ocino si ide kúpiť nejaký od nich
to je co prosimta?
takto, ja nejsom ziadny odbornik, ale myslim ze ti poradim aspon kusok lepsie ako vacsina ludi tu
v prvom rade, hovoris ze si ochotna investovat.. si ochotna investovat okolo 500€ a vyssie? pretoze za menej sa pakovy kavovar rozhodne neoplati kupovat..
ja by som pre bezneho pouzivatela ktory si nejako extra nepotrpi a nemoze si dovolit kvalitny pakovy volila asi kapslovy.. len nie dolce gusto a take tie vecicky, povedz presnejsie kolko si ochotna investovat a poradim ti lebo takto to tazko.. ale 150-200€ a mas relativne kvalitny kapslovy kavovar
ak chces automat to neviem a ani nechcem vediet
Teda, aspoň mne sa tie dolče gusto kávovary, čo tvarom pripomínajú tučniaka, vôbec nepáčia
dokonca si myslím, že dolce gusto nie je zlá voľba.
ide o to, že pákový kávovar do domácnosti nemá veľmi zmysel. tie lacné sú nahovno a tie drahé nepotrebuješ. čistiť kávovar kvôli pár kávam denne (a o kávovar sa treba starať, nech ti nahovoria čokoľvek o samočistiacich hocičo) je úplna zbytočnosť a pokiaľ sa celkovo do varenia kávy u vás nikto nevyzná, tak ono to už tým dupľom nemá zmysel
» www.alza.sk/cremesso-uno-ma...
ten mal moj byvaly frajer a ta kava bola fakt milion a jedno, ovela chutnejsia.. ale dost mozno to je len o chuti, maminka si dolce gusto nevie vynachvalit napr
hej no, ten pákový by bol najskôr zbytočný a najmä cenovo náročny. :ehm:
Tak aký by si teda prosím ťa odporučila ten kapslový v cenovej úrovni tých 150-200eur aby bol aspon teda "relatívne kvalitný"?
» www.mall.cz/espressa-kapsle...
a fakticky sa oplati, ma aj skvele ovladanie a tak a je zlacneny skoro o polovicu..
vôbec nie.