nepríde skôr, ale v dyme si ta rusnovodic nevsimne. inac by si ta vsimol, nakolko by si mu do drahy neskocil, ale by si tam sedel, takze by ta videl vcas. skracuje.
@schizoofrenik - skracuje ti ho vraj asi o 5 minút, takže či vlak príde skôr závisí od toho ako dobre si si preštudoval grafikon a naplánoval svoju koľajnicovú cigaretku
@interrupcio neboj sa, nikoho nezraní... veď sa tam jebne dobrovoľne a najlepšie by bolo, keby si na čelo napísal, že sa zabil sám, aby z toho tí chudáci v aute nemali pletky... konečne by mal po tom svojom "trápení"... ale zrejme sú to všetko silné reči a on je slaboch a nemá gule skutočne si vziať život!
@camilla ty si dopravnu nehodu asi nevieš predstaviť, že? pry vyššej rýchlosti sa môže stať, že zrazené teleso môže vletieť do kabíny auta a podtŕhať hlavy pasažierom.
@camilla mfg prijebaná piča zobuď sa zo sna a ešte raz si prečítaj čo som tam napísal okej?
a ak nevieš čo znamená slovo "hypotetický" tak si láskavo vyjeb facku, vypni internet, na krk zaves ceduľku "obmedzená retardovaná bzdocha" a choď sa obesiť na najbližší strom!!
Do piči keby som vedel že po svete pobehujú takíto kokoti sa radšej rovno obesím za pupočnú šnúru (ach)
jaaaj som sa silno zamyslela a už chápem ako to myslíš či keď budeš fajčiť a zrazí ťa vlak, čo ťa zabije skôr, či cigareta, ktorá skracuje život o neviemkoľkominút, alebo vlak
no povedzme že tvoje telo by bolo schopné fungovať dajme tomu ešte 50 rokov...to znamená že cigareta ti uberá tých pár minút z tých 50-tich zostávajúcich rokov. Čiže logicky pokial si doteraz vyfajčil tolko cigariet čo by ti ubralo dajme tomu dva roky (čiže by tvoje telo vedelo fungovať ešte 48 rokov, kým by prirodzene neprestalo fungovať->teda odumrelo), a na kolaje si plánuješ sadnúť zajtra, život ti to neskráti, lebo si ich ešte nevyfajčil tolko, aby ti doteraz ubrali tých 49 rokov života aj 364 dní..
@piter09 to kedy príde vlak nezáleží od toho či bude fajčiť, sexovať, tancovať tanec na vyvolanie dažďa alebo ležať... A aj tak, celá téma nemá zmysel..
@louis Super, len toto fórum je myslené ako vtip (samozrejme že to už nebude vtipné keď to dakomu treba 88-krát vysvetliť) a nevidím tu nikoho sa seriózne sťažovať na nejaké stavy
@schizoofrenik huliča hej,tvoje fotky, skoro pod každou je napísané "Aj tu je Schizo high" alebo niečo podobné..a feťákov vidím skoro každý deň na ulici..
@schizoofrenik Zoskupení muži a mladý muži okolo Benita Mussoliniho oblečení v čiernom... ale tipujem ty si chcel napísať niečo ako: vyholené hlavy s tetovanim swastiky..
tak niekedy niektorému skús ísť do očí vyjadriť svoj "názor" a uvidíme či ti vyholená lebeňa pomôže potom uvidíš "typické správanie" nasraného feťáka, pretože to čo tu praktizujem ja nieje typické feťácke správanie ale uťahovanie si z retardovaného ak si to ešte stále nepochopil
@schizoofrenik ono sa to myslí tak, že keď by sa nič tohto typu nestalo. Teda ak by si normálne žil trebárs do svojej 60-tky a za život by si vyfajčil dajme tomu 10 565 cigariet. Keby si nefajčil, tak by tvoj organizmus vydržal možno aj do 65, ale keďže si fajčil, poškodzoval si si tým svoj organizmus, takže ten zlyhal neskôr...
@dievcatko13 ja som len mal dojem že si ďalšia z tých čo to nepochopili a snažia sa ma tu o niečom presviedčať (ach) tak som to pre istotu znova vysvetlil
@louis chápeš slovo "hypoteticky"? či z cudzích slov poznáš len slová fašizmus a nacizmus? asi čím kratšie vlasy, tým jebnutejší mozog a jebnuté mozgy škodia spoločosti viac ako feťáci, huliči a narkomani aj keď o Adolfkovi H. by sa dalo polemizovať, keďže sa štopkal amfetamínmi
@louis táto diskusia bola založená preto, aby sa ľudia na tom pobavili, máš to tu napísane už miliónkrát.. náhodou mňa by taká somarina nenapadla, celkom som sa na tom zasmiala mám rada, keď sa niektoré veci berú doslovne a potom z toho vznikne taká haluz ale ďalej si trepkaj svoje, a tvár sa, že zakladateľ to myslel úplne vážne a že on je debil a nie ty maj sa
keby viem že tu je taka sranda tak to čitam už skor každopadne dočital som a rehnil som sa jak blazon pri @louis ovych komentoch uplna menejcennost proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
a ak nevieš čo znamená slovo "hypotetický" tak si láskavo vyjeb facku, vypni internet, na krk zaves ceduľku "obmedzená retardovaná bzdocha" a choď sa obesiť na najbližší strom!!
Do piči keby som vedel že po svete pobehujú takíto kokoti sa radšej rovno obesím za pupočnú šnúru (ach)
Nepride skor ale co za kokota si pred samovrazdou nezapali
ako prosím?
dúfam, že hej inak som debil
mfg no chvílu mi bude trvať kým to rozdýcham
vysvetlím:
Vlak má prísť o 13:15
dajme tomu že cigareta skráti život o 5 minút
príde vlak o 13:10?
v najhorsich pripadoch az o 20 rokov... co tam po cigaretach
a tentostress sa ti pripíše k tomu fajčeniu
ale ta cigareta nemusi skracovat zakonite o 5 minut, zalezi na tom ako dlho ju fajcite
ale aj tak, ako vravel pubert, v dyme ho neuvidi a nezacne brzdit ak by brzdit zacal, zil by o par sekund dlhsie
matka ťa mala radšej utratiť a nehať si toho bociana čo ťa doniesol, nemusela by sa toľko hanbiť
a len tak btw, abstinujem už dva mesiace
povedz mi, to sú všetci tí dnešní pseudofašisti takí jebnutí ako si ty?
sprav mi radosť a obes sa
ale ak by si vedel, že MM.DD.YYYY dostaneš infarkt tak j...
záleží od toho čo ťa zabije a od toho či som tomu správne pochopil, ale predsa už je neskoro....
Ale ak fakt skracuje, tak len v tom prípade že ide o biologicku smrt nie taku
Stačí ???
Inak s louisom nekomunikuj , je to fasisticky kokot neoplati sa stracat cas
@coloredbrain takuto diskusiu normalny clovek nezalozi
@coloredbrain ale prvýkrát sa to tak nezdalo
deň v škole skracuje život o 7 hodín