ahoyte heh a zasa to na mna prislo vykecavat sa z mojho problemu.........ktorim je ze každý si myslí že mam omnoho viac rokov ako v skutočnosti mám veď čoskoro ma cakajú narodeniny a kamaráti sa na mňa hnevali že ih ťahám za nos keď som im povedala Že
ja myslim ze je to v daktorých hlavkach prevratene, ked sme mladi,chceme vyzerat dospelo, ked sme stari, chceme vyzerat mlado...vysledok: Zem-Planeta blaznov, ako povedal jeden mudry clovek...neviete, co chcete...vsak pockajte,ked budevam tahat na pätdesiatku, v kupelni sa vam budu valat vselijake pripravky proti tym vraskam, a dalsim podobnym blbostiam
kamarati sa na teba hnevaju,ze mas len 15? a oni amju prosim ta kolko? to co je za debilnu partiu? Tebe osobne prekaza,ze vyzeras starsie? Ak nie a je to problem len tvojich kamaratov tak trosku sebadovery a hrdosti...
super tak ti povedali ze mas 18, tak sa tes..ale mne povedal jeden ze mam 28...to bola urazka (nevie odkial to nabral, ani vrasky este nemam) ..chlapi proste nevedia odhadnut vek...s tym si nelam hlavu...
mám podobný problém....mám 13 a ľudia mi vždy odkadujú 18...múj rekord v tipovaní bol 24....ufff..však si predstav-mám 13 a hádajú mi 24 FUUUUJ....so mnou sa moji spolužiaci ledva rozprávajú, lebo sa ma boja....beriem to tak, že sú to ešte soplľáci a nevedia, čo je dobré :o)..neboj sa...ja mám výšku 180 cm a som spokojná..venujem sa športom a asi začnem hrávať basketball :oD
tak ja idem a NEtráp sa :oD.....Don´t worry, be happy!
jj to poznaaaaaam. kazdy mi tipuje 18tku ale ved to vezmi tak ze za to im mozeme byt vlastne vdcni, pretoze NEvyzerame ako vsetky 15 rocne baby, no nie???
nie na darmo sa vravi o vine cim starsie tym lepsie a este k tomu pripoj ze dobre vyzerajuuuuce....no mnaaaaaaam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A keď ti nechcú veriť, ukáž im nejaký doklad. Ak nemáš občiansky, tak rodný list ap.
Nemusíš vyzerať mladšie, buď taká, aká si a ber to ako prednosť, nie ako nedostatok.
tak ja idem a NEtráp sa :oD.....Don´t worry, be happy!
nie na darmo sa vravi o vine cim starsie tym lepsie a este k tomu pripoj ze dobre vyzerajuuuuce....no mnaaaaaaam