Prečo dosť veľa ľudí píše všelijaké haky-baky typu: " aHoY aKo Sa MaSh ? " čo ich k tomu vlastne podnecuje ? alebo prečo niektorí zamieňajú klasické v za w alebo zbytočne dávajú do každého slova q a podobné veci? chcú byť iní alebo kôli čomu je to tak ? b
ja to neznasam pisem takmer stale normalne a ani mi to velmi nevadi ked to pise niekto s kym si pisem..ale pisal som si aj ś takymi babami ktorym by som najradsej....... rozbil na klavesnici pismena "q, w. x. "
akoze podla mna to rozsirili trapni emaci..a je mi jedno ci tu do mna niekto vyskoci alebo nie.. heh.. proste a podla mna sa to ani neda citat cele oci ma bolia ked niekto nevie pisat normalne ako sa patri a este k tomu ked menia VelQue pismenka za mAlE tak akoze ..HELP!!!!!! toto fakt nie a nechapem ako niekto moze takto napisat co ja viem aj cely blog alebo co.. heh..no pomoc fakt nechapem
Ludia maju radi zmenu a nieco nove a tie kliky-haky to prezentuju, zavse to setri cas , ja tak nepisem a tiez sa mi niektore slova zdaju dost nasilne prerobene. Toť vse
myslim, ze je to hlupost.......sice obcas nejaku skratku alebo co hodim aj ja, ale inak v tom nevidim zmysel......ludia co tak pisu, ako bolo vyssie spomenute sa asi chcu odlisit, no ja to velmi neschvalujem
ja sa priznaw smiley:am ze to w pisem ani newiem preco...proste som si na to uz zwykla,kedysi som pisala este horsie tie spominane q-cka alebo namiesto š-sh...ale potom som sa w tom uz sama newyznala,tak som s tym prestala,ale to w mi proste ostalo
je to vlastne ako moda...ked si noekto oblecie co ja vieem daco ine a vsetci sa po nom opicia...podla mna to je takto aj s tym....asi v tom vidia nieco ine...paci sa im to asi viec...aj ja raz za cas tak pisem...noale mekcene nepisem
Ked ma niekto na icq ,skype alebo pkeci ci hoc kde pozdravy ze AhOj AkO sA mAs tak my to nevadi je to ich vec no ale ked budu ziadat o pracu a napisu to formatom : DoBrY dEn XcEl By SoM vAs PoZiAdAt O ....... tak to uz bude horsie
@5 máš pravdu aspoň viem načom som @16 a prečo si písala tak? či to bolo v móde? a prečo si si odvykla? inak to sa cení @20 štýl ? aký ? x namiesto ch ešte sa dá prežiť ale cpanie W všade namiesto klasického mi pripadá trošku trápne to sa akože chcú tí ľudia tak strašne odlíšiť, alebo sú FREE, COOL, IN ? (inak z mojich spolužiakov to nikto nerobí, ale čo mám známych gymplákov píše ich tak dosť, čím to je ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nwm podla mna sa tak lahsie pise
Ahoy, ako sa másh? Ja sa mám w pohode, a ty..
No proste to NEVIEM. Neviem sa odnaučiť písať bez diakritiky (len ď-čka sa mi niekedy nechce vyťukávať), a tak... nevidím dovod meniť to.
Proste takéto veci akosi neriešim
dobré
kruté
ale myslím si,že na tom je kus pravdy...