@wewo to by bolo az moc lacne keby mi tam upratovali za hentake drobaky. Ja som tiez platil o dost viac predtym za 4 izby, ale zistil som, ze su mi na hovno. Inak som myslel, ze mas vlastny byt. Ci to mas drahu hypo?
@tommyhot nie, ja som v podnajme. Nejak sa neviem dokopat k tej kupe bytu, ked vidim kolko mentalnej prace to chce, kolegovia kupuju byty a riesia hypoteky a tak...
Viem ze tym vyhadzujem peniaze do luftu... Ale asi si urobim haranta tento rok este a potom sup sup kupim nejaky trojizbacik
@wewo na Slovensku by sa ti urcite oplatilo kupit, lebo hypo je na urovni renty, casto aj lacnejsia. Ale zas nie si velmi mobilny. Pokym nemas deti na krku tak asi je to jedno
Ja sa teraz rozhodujem ci kupit garsonku a platit 217€ hypo + 60-100 naklady , alebo ist zasa do starej spinavej garsonky za 400 a teda platit hypoteku druhemu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@azizi ja poznam kopu ludi co ziju v hoteloch mesacna renta je zvycajne radovo nizsia ako ked kupujes na noc.
Viem ze tym vyhadzujem peniaze do luftu... Ale asi si urobim haranta tento rok este a potom sup sup kupim nejaky trojizbacik