Taká vec. Idem na Aquabeatz zajtra do Nových Zámkov. Lenže... ja som z Vranova nad Topľou (áno, to je tam ďaleko na východe). Kde budem po akcii spať? Stanové mestečko na 1-dňových festivaloch pravdepodobne neexistuje a ja mám dilemu, či mi dovolia postav
vsak na policku za mestom si pekne rozlozis stan a zahod starosti
popripade, ked ides sam, urcite sa s niekym zoznamis na festivale a mozno u neho prenocujes a nechapem-1dnovy festival je od rana do skoreho rana, nie? tak mozes spat vo vlaku alebo buse cestou domov
@4 ja som to presne pochopila, ale Aquabeatz poznám už dosť dobre na to, aby som vedela, ako sa to tam rieši:
Do takej 3.00 nadránom sa chlasce, potom abstinencia do rána, aby sa prekonali prvé abstinenčno-alkoholické príznaky. O 6.00 Aqua končí, kým sa z letiska dotrepe na stanicu, tak je to hodina pešo a dovtedy má to najhoršie za sebou. Po 7.00 chytí nejaký vlak a kým dojde domov, je skoro triezvy a dosť vyspatý na to, aby zo stanice vo Vranove došiel domov
naco tam chces spat?? na festivale? preco myslis potom ze tam nedali taku moznost ze si mozes zobrat stan?? lebo je to len jednodnove kde asi nikto nespi...akoze nevydrzis sa tam zabavat do rana?? rano sa vpohode niecim,busom,vlakom, dotrepes na ten vychod...
Nooo, s organizátorom som sa dohodla, že mi umožní niekde ten stan rozložiť, ideme totiž dvaja a na západe ostávame (žiadna cesta domov), lebo 2.septembra sa už hlásim na ŠD Nitra. Takže ak narazíte na dvoch hladných a unavených výletníkov jak si stavajú stan v kruhovom objazde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ha! moj frajer tam mal hrat
popripade, ked ides sam, urcite sa s niekym zoznamis na festivale a mozno u neho prenocujes a nechapem-1dnovy festival je od rana do skoreho rana, nie? tak mozes spat vo vlaku alebo buse cestou domov
Ale Zámky tiež majú svoje ubytovacie kapacity... A keby nie, na Aque sa kamoši hľadajú ľahko
Do takej 3.00 nadránom sa chlasce, potom abstinencia do rána, aby sa prekonali prvé abstinenčno-alkoholické príznaky. O 6.00 Aqua končí, kým sa z letiska dotrepe na stanicu, tak je to hodina pešo a dovtedy má to najhoršie za sebou. Po 7.00 chytí nejaký vlak a kým dojde domov, je skoro triezvy a dosť vyspatý na to, aby zo stanice vo Vranove došiel domov