nezáleží mi na tom. jedine tak by som bol rád, keby si chalan holil pazuchy a tvár hoci niekedy je trochu zarastený xicht pekný a sexy nohy, to mi je jedno, páčia sa mi aj oholené aj neoholené. ostatné časti tela, to nechám na chalanovi
@19 ale ty si predsa UZIVATEL . ano, viem, co vsetko obvykle dokazu admini, ale nebol som si isty, ci bol naozaj niekto taky neobozretny, ze by dal cloveku ako tebe taketo pravomoci.
jednoducho ked sa k nemu pritulim nechcem mat pocit ze sa chytam opice....ale strnisko na fejsiku je v pohode.. pookial nepychaa.. ale vyzera to dobre..
Mám rada hladkych chalanov ale na tvari obcas neni zle par muznych chlpkov aj nohy mozu byt oholene neviem kto kde zobral ze je to metrosexualne..a zadok som sama ex holila
keď som chodila ešte na základku, tak sme šli s triedou na týždňový výlet na oravu...a s kamoškami sme sa dohodli že spolužiakovi oholíme nohy počas spánku...ale k nemu sa to nejako dostalo a on si ich radšej prevebtívne oholil sám, aby sme mu ich neoholili my...
si pamätám že prvé dva dni bol na nás riadne nasratý..
@takzvany ale ja som nehlasovala za hrud ani za nohy...co si myslis ze sa mi pacia nejaky odchlpeny futbalisti..?.... ja som hlasovala za fejsik podpazusie a zadok takze asi tak...a to s tym mojim komentom bolo myslene na podpazusie pretoze to je dost nechutne ked sa tam týči dzungla..okrem toho je to nehygienicke teda aspom podla mna sa tam zadrziava pot a nie bohvieako vabne to potom vonia...ja urcite niesom za to aby si chlapy holili nohy alebo hrud....takze na buduce najskor pozri podrobne vysledky a az potom niekoho napadni...diik...
riadna chobotska téma, neviem prečo by si mal muž holiť pipíš sory za výraz? to len debil si ho oholí, daky teplý, neviem, čo ja viem, muž také niečo nerobí, muž je mužom, takáto feminizácia mužského pokolenia je fasovina. moj názor
na hrudi by sa nemali... mne sa to zda sexi.. zake muzne. .. so zadkom aj tak nenarabaju a na pohladnom organe,im nerastu chlpy,len pri koreni.. cize to je jedno.. a nesexujete s korenom,ale s penisom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
@4 áno!
@13 ani neviiš jak mi je to jedno
@14 spravne,to je len dojem
» www.birdz.sk/about/admini/...
som tam spominany ? nie, nie som ADMIN konecne sa na to uz nepytajte
Ináč si bratranec holí nohy.. O.o To ináč zvykne aj niekto z vás (myslím chalanov), lebo okrem neho som sa s tým ešte nestretla.. O.o
a @freedomko neni admin smola...
si pamätám že prvé dva dni bol na nás riadne nasratý..
@christiana hruď? uvedomuješ si čo by to malo za následok? jaký sveter by človeku narástol po pár rokoch? to isté platí o nohách - tepláky.