ja svatba---ale iba v pripade ze by som mala nejaky granat pri sebe....maloktory clovek sa dostane do TV...keby som zabila wiliama alebo niekoho takeho aspon mesiec by ma davali vsade v TV.....bola by som slaaavna.............a z vezenia by som zdrhla ako prison break
pozerala som ju, pacila sa mi. nechapem co je tak strasne na tom ze bola v telke ktoru pozerat nemusite a clanky o nich citat nemusite takisto ale jasne podme na to vsetci picovat
Jednoznačne svadba. Nie preto, že by som sa o tu svadbu nejak extra zaujímala, to nie. Ale do Bratislavy či Košíc (neviem, kde hráme my) môžem ísť v podstate hoci kedy, ale ísť do Anglicka je už dlho môj veľký sen.
A ak by v tom hokeji hral niekto iný (nie my), možno by sa mi nerozhodovalo tak ľahko, ale takto nie je o čom.
urcite svadba. pretoze v londyne by som si popozeral pamiatky,a zaroven na svadbe by som sa dobre najedol.kdezto na hokeji by som vymrzol a ten je kazdy rok.nic nove .
paneboze nejaka posrata svadba , svadby su stale kazdy den a nekedy sa dokonca beru ludia ktorych aj poznam tak naco by som isiel na svadbu nejakych miliardarov o ktorych som v zivote nepocul az kym nemali svadbu
@matusha a čo ti ide na nervy? že sú MS na Slovensku?-môžeš byť rada, že si sa toho dočkala ..a troška si serkáš do huby, lebo najprv píšeš, že nechceš ísť na hokej, lebo tam je zima a teraz lebo ti to lezie na rervy...možno tvoja reakcia je v tom, že nemáš lísty a máš nervíky, neviem
Určite na svadbe, len tam by sa bolo pozerať aj na niečofakt pekné a mohla by som tam byť zasnená s hlavou v oblakoch.. a celkovo určite radšej to, ako byť v hluku medzi samými prehnane patriotickými ľuďmi zbesile sa prechádzajúc v hocičom, čo má Slovenský znak... a z plného hlasu kričať GOOOOL aj keď z toho vcelku aj tak nič nemajú...
@sonuska8 že nemám lístky? si vtipná ja hokej nepozerám ani doma, tak určite by som dala neviem koľko eur, aby som to videla naživo, určite . A daj mi pokoj so sraním si do huby, v druhom komente som povedala, že to je hlavným dôvodom. To neznamená, že keď som to nenapísala ani v prvom, je to blbosť.
A áno, ide mi to na nervy, tak ako ďaľším x ľuďom, ktorých poznám a ktorí žijú v Bratislave. Keď si hrdá na to, že je to tu, tak buď aj naďalej a nesnaž sa ma presviedčať o tom, že to je úplne super, keď môj názor je iný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a ak sa jedna o slovensky hokej mozem si akorat nostalgicky zaspomínať pri šampionáte z 2002...to ešte malo nejakú tú úroveň...
a tá svadba sa smejem na tom
Tu sa to už len tak hemží kokotnými luďmi,choďte všetci dopiče.
*
sa tu idete pojebat z jednej svadby dopice -.-
pozerala som ju, pacila sa mi. nechapem co je tak strasne na tom ze bola v telke ktoru pozerat nemusite a clanky o nich citat nemusite takisto ale jasne podme na to vsetci picovat
hlavne ze ste nad vecou
A ak by v tom hokeji hral niekto iný (nie my), možno by sa mi nerozhodovalo tak ľahko, ale takto nie je o čom.
Hlavným dôvodom, prečo by som nechcela byť na hokeji je to, že mi to celé už ide tak na nervy až to pekné nie je.
A keby som bola v Londýne akože na svadbe, určite by som na tú svadbu nešla.
A áno, ide mi to na nervy, tak ako ďaľším x ľuďom, ktorých poznám a ktorí žijú v Bratislave. Keď si hrdá na to, že je to tu, tak buď aj naďalej a nesnaž sa ma presviedčať o tom, že to je úplne super, keď môj názor je iný.
Vďaka.