@sypomka Niekoho to bavi, starat sa o dom a ten ich volny cas si prave predstavuju tak, ze ho investuju do zahrady, stromov atd. Ja som vyrastal 18 rokov v dome, teraz byvam vo svojom byte a chyba mi zivot na zahrade.
@gnomeslayer ja tiez zijem v dome a vidim na rodicoch, ze maju k tomu vztah a v byte by sa asi unudili k smrti ale ja som lenivy clovek, tak mne viac bude vyhovovat byt
Uprimne nie som schopna pochopit, ako napr stvorclenna rodina moze zit v byte, ze deti vyrastu az do dospelosti v byte proste.
Jasne, ze je to tym, ze ja som vyrastla v obrovskom rodinnom dome, ale hodne ma byty stiesnuju a som ochotna v nejakom byvat len s istou vidinou docasnosti, kvoli nakladom a dostupnosti do peace povedzme.
A pritom nie som vobec na zahradku, jazierka, uhorky and shit, len mam rada nezdielane steny, ticho, sukromie, velky priestor a dvor.
Určite v dome. Žijem tam odmalička. Neviem si predstaviť to, žeby som sa mala teraz presťahovať do bytu alebo menšieho domu. Keby ste sa náhodou rozhodovali odporúčam stránku » www.extrabyvanie.sk/... ,na ktorej je veľa zaujímavých článkov o bývaní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Jasne, ze je to tym, ze ja som vyrastla v obrovskom rodinnom dome, ale hodne ma byty stiesnuju a som ochotna v nejakom byvat len s istou vidinou docasnosti, kvoli nakladom a dostupnosti do peace povedzme.
A pritom nie som vobec na zahradku, jazierka, uhorky and shit, len mam rada nezdielane steny, ticho, sukromie, velky priestor a dvor.