každá z tých možností má nejaké výhody takže si neviem vybrať...Bratislava ma už prestáva baviť kebyže možem radšej by som išla bývať do TN je tam celkom pekne, poznám tam dosť ludí a hlavne tam žijú úplne iní ludia než v BA (v dobrom zmysle)
@lvanka určite je to Bratislava čo ťa prestáva baviť? BA ako mesto? a v TN si myslíš že nájdeš útočisko? a čo tá tvoja Mallorca? ... uvedom si že kokoti sú na celom svete
@7 samozrejme že mojim snom je žiť na Mallorce ale TN som napísala ako možnosť ktorú by som si vybrala čo sa tíka Slovenska a nie celosvetovo...viem čo píšem v Trenčíne som strávila dosť času na to aby som to tam mohla hodnotiť a mne sa tam páči ovela viac než tu
@8 no tu hrá rolu ak kde v Bratislave bývaš. ak žiješ v nejakej vyjebanej diere z ktorej sa všade trepeš hodinu a všade naokolo len dementi tak sa niet čomu diviť.
@9 tak bývať v centre alebo jeho okolí by bolo pre mňa najideálnejšie,ale zase ak nie som doma tak tam trávim vačšinu svojho času a ako si už predchvílou napísal,tak kokoti sa nájdu všade ajkeď niekde vo vačšom množstve ako je znesitelné...
Na samote u lesa ...Viem s kým, viem ako A bude tam asi sneh
Kľud, ticho...pohoda...
Občas na dovolenku k moru Aj sem sa možno ešte vrátim
Ach, ani pán boh nevie kam nás vietor zaveje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Kľud, ticho...pohoda...
Občas na dovolenku k moru Aj sem sa možno ešte vrátim
Ach, ani pán boh nevie kam nás vietor zaveje