Ja sa chcem pozriet co je za uuuplne vsetkymi vesmirmi...tam kde uz nic nie je, lebo by ma hrozne zaujimalo, ze ako vyzera to nic alebo chcem aspon pochopit vsetky tie komplikovane teorie Stephena Hawkinga
Keď sa tak rozhliadam, vidím, že čím ďalej tým viac sa rozširuje IQ ani nie húpacieho koníka, pretože aj toho by som urazila a násielie aj v malom mestečku, v ktorom bývam... V skratke... Rada by som žila kdekoľvek, kde by toto všetko nebolo, ale ľudia by sa nebáli kto čo spraví a ako zareaguje...
Ianuska suhlasim, Grecko je naadherne Grecke ostrovy hlavne Ale je tam moc teplo v lete. Ale no tak tiez by som nenamietala. Na pocasie je najlepsia podla mna taka California, alebo Florida, kde je cely rok asi tak 20 stupnov, co je moja oblubena teplota
Sheena205: Ale nie, podla mna su mimozemstania fajn. Ked nejakeho stretnem, tak ti podam blizsie info A ked nejakeho stretnem a ziadne info ti nepodam, tak do vesmiru naozaj radsej nelez A inak London forever!
chcela by som zit na planete, kde by boli vsetci inteligentni a rozmyslali by... a nie verili vsetkemu co je zauzivane .. snazili by sa poznat svet a navzajom si pritom neublizovat, tolerovat sa...
Azizi, kedze moje alterego je jeden maniodepresivny robot, tak mozem byt povazovana za vyvolenu? a o tých mimozemstanoch mi radsej fakt nehovor, ja sa ich fakt hrozne bojim potom od strachu a z depresie zaleziem do kuta a vypnem sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
haha, utopia 4 ever.