v prírodnom prostredí sa cítim najsvojejšia.. ale zase by som chcela vyskúšať byť pri mori........echt..nezaťažujte ma takýmito rozhodovaniami dokým to nebude reálne!
Neznášam more a chaluhy a rybu s citrónom a cuketou a piesok všade a horko a vedro a páliacu kožu a roztrhané žabky a seba s mokrými vlasmi a horúcu pláž a pravidelnú stravu a palacinky s čokoládou a kečupom a syrom a zabíjanie ježkov a ich pišťanie keď na nich leje vriacu vodu :/
a cestovanie celú noc a pravidelné zastávky na benzínkach, kde chcú za wecko peniaze a ešte k tomu v mene, ktorú nemáte
Ja ti nefim, ta opalena koza, cele dni vobec nejem a nejak netusim preco, tolko svetla, malo depresie...oproti celemu roku je to ako spasa. ale zase ked je tak prijemne v horach akurat teplota na chodenie von, ani nie na umretie teplo ani vyslovene zima, ale prijemne sviezo, ze mam chut to dychat, to je tiez super, lebo ja skoro nikdy nechodim von len za to aby si vychutnala ze som vonku...cize aj to je nezamenitelne. Ale myslim to tak, ze ked leto, tak poriadne...cize asi ten letny onen sparny den...nemusi to byt prave pri mori, proste pri vode...najlepsie asi v jazere, nez bazen...lebo nenavidim cestovanie fakt a citim sa tam jak cudzinka a vyvrhel...
Na začiatku putujem do Blavy, keď sa vrátim tak týždenná stanovačka v horách s kamarátkami. Týždeň nachytať slniečko, prespať u kamarátiek (kamarátka, kamarátka, kamarátka), každé ráno (keď budem doma) behávať so psom, neskôr Praha a Hranice. Posledné tri dni si budem opakovať školu.
nerada sa opalujem, okrem toho neznášam slanú vodu, keď to na mne uschne... neznášam keď sú vlny, nedá sa plávať, prípadne mi odfúkne nafukovačku (alebo mňa na nej keď zaspím na vode), keď mi špliecha slaná voda do tváre a potom ma to štípe a keď najbližšia sprcha je pol kilometra ďaleko a ešte je aj na mince a aj tak tečie 10 sekúnd... a neznášam opaľovacie krémy. a v podstate ja sa pri mori len nudím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a inak asi @2
ja som ten typ, že chcem všetko vidieť.. a potom večer sa vyložiť na pláž, drink,
to druhe by bolo fajn v pripade, ze by som mala svoje osobitne more, lebo sa mi hnusi liezt do vody po inych
a cestovanie celú noc a pravidelné zastávky na benzínkach, kde chcú za wecko peniaze a ešte k tomu v mene, ktorú nemáte
A neznášam hmyz
Na začiatku putujem do Blavy, keď sa vrátim tak týždenná stanovačka v horách s kamarátkami. Týždeň nachytať slniečko, prespať u kamarátiek (kamarátka, kamarátka, kamarátka), každé ráno (keď budem doma) behávať so psom, neskôr Praha a Hranice. Posledné tri dni si budem opakovať školu.
radšej hory.