Do týždňa si máme vybrať a tak trochu už aj vybaviť kde chceme ísť na lyžiak a ak si nevyberieme tak pôjdeme do Jasenskej doliny, kde totálne nechceme ísť /malý svah, málo svahov a veľa ľudí za totálne zbytočne vyhodené peniaze/... Tak by som sa Vás chcel
@Cherrylka08 no nie nemusí, ale pochybujem, že by si spolužiaci no aj ja zaplatili tak ďalekú cestu, veď už padli názory nech ideme do Rakúska, ale hneď sa do toho pustili druhí, že len Slovensko... Aj keď je tam lacnejšie lyžovanie/boardovanie.....
@Rysho255 aha, tak ja len, že tam majú skvelé svahy a viacej možností, kde boardovať aj lyžovať..no tak ako vidím, neviete sa ako trieda dohodnúť....tak nakoniec to bude to slovensko a treba Drienica?...
no v Novoť -i bolo super , vola sa to agropenzion Novoť a svah je celkom dobry, neni sice nejak moc velky ale je postacujuci alebo Ostrý Grúň je super , ale neviem ako sa volalo to kde sme boli ubytovany viem ze sme boli v takom nieco co sa podobalo na hotel a vedla boli take chatky
raz sme boli na malinom brde...tam to bolo fajn ale museli sme od chaty šlapať ale 200 metrov k vlekom a po šmykľavej ceste v lyžiarkach to nebola moc sranda...ale svahy sú tam dobré
a potom sme boli na chopku-juhu. vystihli sme asi jediné stredisko kde bol vtedy ešte sneh. a ešte nám aj nasnežilo počas toho týždňa. upravované svahy boli dosť nanič ale dalo sa tam ísť aj tak vyššie a tam bola obrovská kotlina plná čerstvo napadaného prašanu...bože to bola paráda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a druhý krát v Litmanovej.. tam bolo ešte lepšie
a potom sme boli na chopku-juhu. vystihli sme asi jediné stredisko kde bol vtedy ešte sneh. a ešte nám aj nasnežilo počas toho týždňa. upravované svahy boli dosť nanič ale dalo sa tam ísť aj tak vyššie a tam bola obrovská kotlina plná čerstvo napadaného prašanu...bože to bola paráda