ahoj jazdite niuekdo na koni? kde jazdite? mate svojho kona? kde ho mate ustajneneho? ja jazdim 6 rokov na slavii stu bratislave hladam ustajnenie do max. 150 euro mesacne pri ba (blizko BA) ked jazdite alebo mate kona niekde ustajneneho prosim napiste da
do 150 euro? veľmi pochybujem. akože teraz tie ceny nemám v oku ale ja som seriózne rozmýšľala o kúpe koňa tak pred 4 rokmi a vtedy boli ceny tu v Piešťanoch tak 6-8 tis. mesačne. odvtedy to ešte určite zdraželo...takže možno dakde na nejakom statku súkromnom alebo čo ale normálne v jazdeckej stajni ťažko.
tak lacné ustajnenie okolo Blavy jaký joke.... jedine ak 24/7, ale to neviem, či také pri Blave existuje.... Alebo potom u nejakého súkromníka. A hlavne sa skús pozrieť na stránkach, ktoré sa venujú koňom, tu nič také nenájdeš.
A ináč jazdím kde príde, mám svojho koňa, je na pasienkoch....
u nás (v škole v Šali) stojí ustajnenie cca 170€ a zober si že je to 60km od BA.Takže pochybujem.Ak chceš mať koňa na šporotvé účely tak radšej investuj do kvalitného ustajnenia,a ak chceš mať koňa len pre radosť tak kludne si ho daj niekam na pastvu a v okolí BA ťa to víde tých 150€
Za 100€ ustajnia koňa na dedine neďaleko, takže pochybujem že za 150€ nájdeš v BA Keď nemáš dosť peňazí na ustajnenie, koňa si nekupuj, nechcem vedieť ako chceš hradiť iné výdaje ako kováč, veterinár, nedajbože ak bude mať kôň nejaký úraz/chorobu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A ináč jazdím kde príde, mám svojho koňa, je na pasienkoch....