Myslim ako celkovo čo sa tyka vztahov, kolektivu a tak, lebo sa hovori že najlepšie roky života su na Strednej škole a mne ja na Strednej uplne zle :/.
Myslím, že je pičovina tvrdiť, že na VŠ je lepšie, lebo si slobodnejší, už aj zárobkovočinný (podaktorí), poznám aj svine, čo sú povolaním synček, dcérenka a teda, takých by som bil od rána do večera, lebo to je rozmaznané, ukňučané a lenivé (ak to nič nerobí, samozrejme)... A potom, terajší vysokoškoláci sú už iná generácia a nevedia, akí sú stredoškoláci (jasné, že sú výnimky)...Aj my na stredných máme brigády, roboty, mimoškolské aktivity, bývame na privátoch alebo intrákoch,prípadne niekde inde. Takým prípadom som ja, napríklad. A mám takých veľa rovesníkov, ktorí ešte ťahajú domácnosť aj za rodičov mnohokrát. Takže čit, vysokoškoláci...!
vyska je hlavne super skola zivota ... to plati hlavne vtedy ak ste na strednej zili s rodicmi a na VS ste sa osamostatnili na private alebo intraku daleko od nich, co je aj moj pripad
milovana stredna spolužiaci, "sadenie" bananovnikov, ohadzovanie sa šlahačkou, straženie maginarnej mačky a mnoho mnoho ďalšich pičovin, ktorym sme sa zabavkali
na vyške je sice viac volneho času (teda až na skuškove) ale to je asi jedine pozitivum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Sem tam sa uci , robi si prakticky co chce ked uz mas tak okolo 18.
Jednoznacne SŠ - menej starostí , skoro rovnaké možnosti
Nie, žeby existoval nejaký bežný okruh ľudí, do ktorého by som sa hodil, ale do triedy na strednej som sa hodil menej
A taký intrák je celkom super vec
na vyške je sice viac volneho času (teda až na skuškove) ale to je asi jedine pozitivum
na strednej sme nemali toľko zodpovednosti a ťažko by nás vyhodili, ale na VŠ sú slušní ľudia (teda na mojej)
a to nehovorím len o učiteľoch, ale v prvom rade o spolužiakoch!
to, že sa učíš len svoj milovaný odbor,ani nehovorím........