ma tak zaujima,kde konci zajebavanie sa (cosi ako vztah len bez citov,osloveni milacik,zlatko a pod., bez nejakych zaväzkov) a zacina uz cosi viac?ako sa to da rozpoznat?
u kazdeho je to inak .. chalan ti moze povedat ,,laska" a hovori to kazdej a so ziadnou nich nechce mat .. alebo ti vzivote nepovie ,,milacik" alebo nieco podobne a chce ta jak nikto iny .. je to vec povahy ... chalana co ti to hovori nepoznam(e) cize to nemozme posudit.. a ani nevieme jakym tonom to hovori .. cize .. dalsia naprd diskusia
ked si poviete, ze chcete obaja cosi viac; problemom je, ze musite chciet obaja a clovek sa moze chovat rozne, zalezi od povahy ako spominal @1 , tak preto mas naistejsie sa spytat; ale moze byt aj bez spytania, ze tam netreba nic hovorit, ze to vycitis (len mozes zle vycitit a potom ti nebude dobre).ae to su vynimocne pripady by som povedal. Istota je istota, tak sa treba pytat co chces vediet a mozno dostanes aj odpoved na vsetky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ked clovek dospeje...
@12 ja nemam vztah ani ho nezacinam ja sa pytam ako to rozoznat tak ze je to uz viditelne....
@11 no to chapem ale co ak to ktosi vyciti zle?