ani jedno .. ale tak ked uz nieco z tohto, tak Taliansko.. ale dokopy nikto tam nehovori anglicky, tie osarpane polorozpadnute domy a cisto len zarabanie na turistoch
ja nwm..my bi sem išli na dovolenku na čiernu horu alebo do chorvátka autobusom, a keby sme šli do talianska alebo do bulharska tak lietadlom...neviem sa rozhodnúť kam a mama hovorí že kamenistá´pláž je lešpia lebo ona už bola aj na piesočnej aj na štrkovej
turecko - ak ísť niekam lietadlom, tak asi najlepšia voľba.
španielsko, mallorca, kanárske ostrovy - perfektné, dokonalé, ale drahšie
taliansko - milujem, v každej oblasti iné, oblasť venezia a rimini sú dosť rušné a živé, špinavšie more, krásna je Sicília alebo tá časť k francúzskym hraniciam (Ligúria), pripomína mi akúsi zmes chorvátska a francúzska.
chorvátsko - myslím, že ideálna dovolenka autom, blízko, krásna príroda, ľahká reč, trochu horšie pláže a menšia zábava, ideálne pre dovolenku so známymi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Vo Viedni
Ja more nepotrebujdem a slnko už vôbec nie.
inde nejdem
----------------------
thajsko - drahé, ďaleko
egypt - horko, črevné problémy
tunisko - dosť špinavé, veterné, bez zelene
kréta - vyprahlá, nuda
turecko - ak ísť niekam lietadlom, tak asi najlepšia voľba.
španielsko, mallorca, kanárske ostrovy - perfektné, dokonalé, ale drahšie
taliansko - milujem, v každej oblasti iné, oblasť venezia a rimini sú dosť rušné a živé, špinavšie more, krásna je Sicília alebo tá časť k francúzskym hraniciam (Ligúria), pripomína mi akúsi zmes chorvátska a francúzska.
chorvátsko - myslím, že ideálna dovolenka autom, blízko, krásna príroda, ľahká reč, trochu horšie pláže a menšia zábava, ideálne pre dovolenku so známymi