ooo moj boze na 100000% na vyske! mozes si robit ABSOLUTNE co chces, do skoly chodis raz mesacne, ucis sa 4 dni v roku a to prisambohu neprehanam! aspon u nas to tak je. to jak kebyze porovnavas osviencim a hawai
@etela no ska to bude asi nejaky trencin hento alebo neco podobne
no a veru neviem zalezi ocividne od vysky, lebo poznam ludi, ktori kludne robia popri vyske ( denne studium ) co je dost maso a nechapem tu skolu..
pak su take, kde tam treba proste chodit a semtam si nieco pozriet na zapocet, potom su tazsie skoly kde sa treba niecomu venovat pravidelne na dobre vysledky no a potom je FEI a FIIT na STU-cke to je vrchol kokotizmu tam aj ked sa tomu clovek venuje tak failne velakrat
tak takú školu závidím Ja som v nej každý deň, kvôli zadaniam nespávam (a potom mám dojebaný režim, ako aj teraz) a skúškové je dvojmesačný masaker. Čo zač je tá tvoja škola? Nejaký humanitný smer? Ekonómia? Manažment? Andragogika?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
V volnost? Tu som mal aj doma, akurat ze tam bolo vzdy aj navarene
no a veru neviem zalezi ocividne od vysky, lebo poznam ludi, ktori kludne robia popri vyske ( denne studium ) co je dost maso a nechapem tu skolu..
pak su take, kde tam treba proste chodit a semtam si nieco pozriet na zapocet, potom su tazsie skoly kde sa treba niecomu venovat pravidelne na dobre vysledky no a potom je FEI a FIIT na STU-cke to je vrchol kokotizmu tam aj ked sa tomu clovek venuje tak failne velakrat
FEI? Som niekde začul, že FIIT je masakrálnejšia, ale že aj tak ich obe ešte prevyšuje FMFI.
tak takú školu závidím Ja som v nej každý deň, kvôli zadaniam nespávam (a potom mám dojebaný režim, ako aj teraz) a skúškové je dvojmesačný masaker. Čo zač je tá tvoja škola? Nejaký humanitný smer? Ekonómia? Manažment? Andragogika?
@nicmanenapada fmk v tt