@acheraya jj, ty asi ides na filozoficku, na fss sa robia 2 scio testy - osp a zsv, percentily sa zratavaju dokopy, a tam je hranica uz par rokov okolo tej 180tky
@metrosexualnyhipster mňa sa to netýka, psychológiu chcem študovať už viac než päť rokov, a dovolím si povedať, že som na to stvorená .. a je mi jedno aj keby som sa nemala zamestnať, aj tak nebudem na slovensku
chcem sa opýtať a hlavne poradiť ohľadom VŠ. Chcel by som ísť študovať psychológiu, myslím SI že by bol zo mňa dobrý psychológ ale je tu jeden problém že chodím na OA do Popradu kde nemáme NOSKU a veľa ľudí mi povedalo, že ak chcem ísť na Psycholu potrebujem maturitu z NOSKY...najviac ma zaujíma či sa dá dostať na nejakú Psycholu bez maturity z NOSKY po prípade neviete či by sa náhodou niekde nedalo vybaviť že by ma prijali bez Maturity z NOSKY??? Alebo či je nejaký spôsob ako sa dostať na psycholu bez NOSKY. Nedalo by sa dohodnúť s Dekanom alebo po prípade s niekým iným.. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
1.praha
2.brno
3.blava
4.nitra
ideš ? .. ja som si dala do brna a blavy z týchto ..
a kedy máš prijímačky ?
@toxo ... akože percentil 180?? to celkom nechápem .. a to ale na fakultu sociálnych štúdií nie ?
» michalmichalik.blog.sme.sk/c/255654/Preco-...
chcem sa opýtať a hlavne poradiť ohľadom VŠ. Chcel by som ísť študovať psychológiu, myslím SI že by bol zo mňa dobrý psychológ ale je tu jeden problém že chodím na OA do Popradu kde nemáme NOSKU a veľa ľudí mi povedalo, že ak chcem ísť na Psycholu potrebujem maturitu z NOSKY...najviac ma zaujíma či sa dá dostať na nejakú Psycholu bez maturity z NOSKY po prípade neviete či by sa náhodou niekde nedalo vybaviť že by ma prijali bez Maturity z NOSKY??? Alebo či je nejaký spôsob ako sa dostať na psycholu bez NOSKY. Nedalo by sa dohodnúť s Dekanom alebo po prípade s niekým iným.. :/