spissky hrad! (ten bol pre mna tak na cely den), oravsky hrad, dobsinska ladova jaskyna, ochtinska aragonitova (ja som z nej nebola tak na vetvy ako byvaju navstevnici, tak neviem) a jednoznacne vystup (aspon) na Teryho chatu.
Košice, Levoča, Pieniny a Tatry (samozrejme)...potom máme geniálne jaskyne ako Ochtinská aragonitová, Dobšinská ľadová jaskyňa, potom tu je neuveriteľné množstvo nádherných hradov, zámkov, zrúcanín....Bielovodské vodopády....no jednoducho by toho bolo veľmi veľa na vymenovanie...
Oravský hrad, Orava, Tatry - už len tam je toho dosť, Slovenský raj - Muránska planina - Slovenský kras, drevený kostolík vo Svätom kríži, Bratislava, Trnava, Vychylovka, Kežmarok, Bardejov, Pieniny, Poloniny, veľa jaskýň, Levoča, Banská Štiavnica,..............
na Slovensku je toho veľa, aj pekné pamiatky, krásna príroda
áá ešte Roháče aa určite si pozri Studenovodské vodopády v Tatrách, ak si tam ešte nebola. a chod na túru do nejakej dolliny, napríklad na Téryho chatu, alebo na Chatu pri zelenom plese
tiež Roháče sú krásne a aj klasické dedinky, obklopené horami
@bgmru Košice. Hlavná ulica je fakt že nádherná, tá architektúra a fontány. Aj štátne divadlo je uprostred. Hneď vedľa je gotická katedrála - Dóm Svätej Alžbety (tam som bol pokrstený). Je to moje rodné mesto, hoci v ňom už dlhšiu dobu nebývam, ale chodím ta na prázdniny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Banská Štiavnica
Vlkolínec
Spišský hrad
Levoča
Bardejov
Slovenský kras
... a potom ešte niečo tuším...
BA hrad, BB námestie, Teplý vrch, Štrbské pleso, Slovenský raj, Banská Štiavnica, Čachtický hrad, Habakuky na Donovaloch, Demänovská jaskyňa, Topolčianky - žrebčín
tak zopár .. banská štiavnica, pribylina, terchová, tatry komplet celé (ďumbier, na lomnický štít nie je odveci zájsť), dunajec, súľovské skaly, ..
na Slovensku je toho veľa, aj pekné pamiatky, krásna príroda
ja mám túto knižku: » www.martinus.sk/?uItem=38172...
a je tam vačšina vecí, nie všetko, ale vačšina odporučam kupiť
tiež Roháče sú krásne a aj klasické dedinky, obklopené horami
@smichi len pre VIP
extistuje iba @26
inak ako destinacie tak Terchová