Podľa každého je čudné niečo iné vo všeobecnom merítku máme nato termíny konkrétnych psychických chorôb, úchyliek a tak..inak je to asi dosť subjektívne. A keby nato mám odpovedať podľa seba, asi neviem. Nemám asi ešte určené hranice
keď prídem na party a stoja tam dvaja typkovia..jeden z nich je pri stole s alkoholom, má dlhé vlasy, oblečený na štýl 90.roky a v ruke drží tašku kde ma skice s nákresmi návrhov nových elektrických kolobeziek a bicyklov a rozpráva polo slovensky lebo jeho otec je talian a matka z nových zámkov...
druhy stoji pri stene, ma zapravene tepláky, bielu košeľu, špinavé ruky a hundre si po pod nos aj napriek tomu že tam stojí sam... a sem tam hlasnejšie pokrikuje po ľuďoch čo idú okolo
podľana v tom je rozdiel že ak človek vidí že ten dotyčný je v niečom produktívny a vyžaruje z neho bud neutrálna alebo inšpirujúca energia..
ak z niekoho vyžaruje negatívna väčšinou si to človek hneď všimne, človek vytŕča z davu spôsobom že sa nevie zaradiť..nie tým že by niečím vynikal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a každému vyhovujú iní ľudia
takže táto otázka pre mňa nemá zmysel
druhy stoji pri stene, ma zapravene tepláky, bielu košeľu, špinavé ruky a hundre si po pod nos aj napriek tomu že tam stojí sam... a sem tam hlasnejšie pokrikuje po ľuďoch čo idú okolo
podľana v tom je rozdiel že ak človek vidí že ten dotyčný je v niečom produktívny a vyžaruje z neho bud neutrálna alebo inšpirujúca energia..
ak z niekoho vyžaruje negatívna väčšinou si to človek hneď všimne, človek vytŕča z davu spôsobom že sa nevie zaradiť..nie tým že by niečím vynikal