Dnes som sa tak zamyslel a chcem povedat ze zivnostnik - samostatne zarobkovo cinna osoba - tieto osoby su stale tak zdierane stale nejake zvysovanie odvodov poplatkov dani a neviem coho a taky atomak ktory si sam poda vypoved v bohunicach este dostane ta
to som len tak napisal ze vysvetlite mi to .. netreba... ale zas mi stupol tlak jak ma to naštvalo.. alebo zase dalšie ze ty ktori zarabaju vela budu mat dan 23 ci kolko percent... sprostost lebo sak taky podnikatel s pekarenskymi vyrobkami si povie, okey budem platit dan 23 percent ale rozok nebude stat 10centov ale 15centov.. a kto si to zase toto vsetko zlizne ? no samozrejme obcan .. sak jasne jako vzdy
Ono zo spravodlivosťou to je dnes tak biedne že ťa ešte aj na teenagerskom portále vysmejú
Inak zdieľam tvoje pocity. Ale to vieš lekári chcú platy jak v Nemecku sudcovia chcú platy jak v Nemecku, ľudia na milióne úradoch a rôzných dozorných radách chcú platy ako v Nemecku, poslanci, starostovia, sestričky, vojaci, všetci sa chcú mať dobre. Hold trebalo ísť za policajta a v 40ke čau gauč výsluhový dôchodok. A to ešte treba poklopať že máme veľmi skromných učiteľov(aspoň v porovnaní zo zvyškom verejného sektora). Máme vládu istôt a istoty si vyžadujú peniaze. Takže niekto to zaplatiť musí. Treba si zvykať, makať a nesťažovať sa alebo využiť prvú možnosť a dim a čára het...možnosti je plno.
podľa zákona na odstupne nema nárok ak zamestnanec sam podá výpoved, zrejme je v tom nejaky skrytý podvod ........odstupne sa dáva pri vypovediach a aj podľa kolektívnej zmluvy....zo strany zámestnávateľa........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
- budúci právnik-
Inak zdieľam tvoje pocity. Ale to vieš lekári chcú platy jak v Nemecku sudcovia chcú platy jak v Nemecku, ľudia na milióne úradoch a rôzných dozorných radách chcú platy ako v Nemecku, poslanci, starostovia, sestričky, vojaci, všetci sa chcú mať dobre. Hold trebalo ísť za policajta a v 40ke čau gauč výsluhový dôchodok. A to ešte treba poklopať že máme veľmi skromných učiteľov(aspoň v porovnaní zo zvyškom verejného sektora). Máme vládu istôt a istoty si vyžadujú peniaze. Takže niekto to zaplatiť musí. Treba si zvykať, makať a nesťažovať sa alebo využiť prvú možnosť a dim a čára het...možnosti je plno.