no v dnešnom svete to zvykne byť tak, že všetko čo sa nejakým spôsobom vybočuje z klasického štýlu je zlé...predpokladám, že ty máš rovnaký názor inak by si nezaložil takúto diskusiu... videl si niekde niekedy niečo podobné ako je birdz? myslím teraz ten dizajn a podobné veci... predpokladám, že určite nie...a preto to zjavne považuješ za nemoderné...a ja sa pýtam prečo? čo ak @tomas touto svojou prácou udal akýsi nový moderný trend dizajnovania, z ktorého budú čerpať mnohí ľudia po ňom? je mi jasné, že tvoj názor je asi nemenný a popravde je mi to jedno a nemienim s tebou o tom diskutovať ale skús sa na to pozrieť z viacerých uhlov pohľadu a ak sa ti tu nepáči, vieš kde je červený krížik v tvojom prehliadavači
@richardulman on nenarazal asi na dizajn Birdzu, podla mna myslel rubriku o mode, dizajne a style, cize OBLIEKANIE, FASHION, lifestylove doplnky, farby v byte, moderny nabytok a podobne...
@tomas jaj taaak... tak také veci nech si hľadá inde to by tu potom musela byť aj nejaká športová rubrika, rubrika o varení, rubrika o autách a podobné veci... žiaden web nikdy nezahŕňal a ani zahŕňať nebude všetko...nie sme predsa hypermarkety ani tam nenájdeš všetko
Ešte to by tak chýbalo! Aby sem lozili hlúpe decká, čo nemajú ani kúsok vlastného vkusu, fantázie a originality, tak musia všetko robiť podľa „módy“. (blee)
Trendy som v živote nesledoval a pochybujem že budem. Obliekam sa podľa seba čo sa mi páči a v čom sa cítim pohodlne. Nie podľa toho čo mi momentálne diktuje nejaký návrhár ktorý väčšinu svojich nápadov aj tak prebral z minulých rokov.
to all: no neviem, prave preto, ze sa birdz vymika ponatim beznym foram atd som si myslel, ze by tu mohli mat ludia zujem o dizajn, modu, umenie a jeho formy. ked Warhol navrhol dizajn pre Cambelovu polievku, a nasledne sa pustil do POP dizajnu, zvozila ho kritika podobne ako vy mna...
sledovat trendy nemusi znamenat len nosit handry z Kenvela. tosku ste ma sklamali svojime reakciami.
skuste si pozriet trebars moju galeriu a napiste komment, co sa vam na tom nepaci
ale z toho co som si tu precital, ze niektori su na VSVU alebo sa tam chystaju...
ale snad nikomu z vas nemoze vadit sediet v perfektne vyladenom chilloutovom bare a popijat mojito.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mam pravdu @soundarea
Pravda je, ze uz si to par ludi pytalo, ale bolo ich malicko. Velmi malicko.
Nie, nechýba mi to
sledovat trendy nemusi znamenat len nosit handry z Kenvela. tosku ste ma sklamali svojime reakciami.
skuste si pozriet trebars moju galeriu a napiste komment, co sa vam na tom nepaci
ale z toho co som si tu precital, ze niektori su na VSVU alebo sa tam chystaju...
ale snad nikomu z vas nemoze vadit sediet v perfektne vyladenom chilloutovom bare a popijat mojito.
ci?