@n0win0u tak ja sa tiež tomu divim, ale je... v jednej trafike mali vždy a teraz tam predavačka ani nevie, čo to je... a v jednom obchode mali všetky možne fajky, bonga, papieriky, zapaľovače, tisicky druhov všetkeho a blunty aspoň 40 prichuti dokopy z 2 značiek.... teraz som tam bol a že blunty nemaju a ani nebudu
@strejdabob tak tomu vravim pech.. u nas maju tiez len v urcitych shopoch blunty..inak sklenky a vsetko co si menoval, zozenies, ale s bluntmi je asi problem
@n0win0u No s tym uz asi nic nenarobis, Preto ja si vzdy nakupim na nete radsej do zasoby a minam to postupne (nevayse ked mali Redgiesky akciu, 3 za cenu jedneho )
@n0win0u Ako kedy, vacsinoou riedim aj s tabakom, petoze na pure grass treba moc grassu. Navyse pri "kopavom" modeli uz clovek po 6-8 dobrych praskoch nevladze ani dychat ani kaslat ani plakat ani nic a ked sa taky blunt ide v dvojici....jednoducho velka sranda
@ribo presne ! ked kope, tak by jedneho aj slaktrafilo, ale mne by tam ten tabacek aj chybal, ked si das praska a chut tabacku, a na to dalsi prask a chut byliniek
@n0win0u No mne viac chuti grass, hlavne nejaky sladky modelik, dajme tomu WW Tabak mi v brku praveze trochu kazi chut. A davat shoty s tabakovym brkom jetiez o hubu
@ribo nuz, kazdy mame iny nazor na tabak, mno u nas to vacsinou pri jednom brku nekonci, takze shoty nejako hrotit nemusime ( samozrejme, niet nad dobry shot )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov