Ahojte, pred rokom som si kúpila tenisky convers za 65 eur. Som s nimi veľmi spokojná a tak si chcem tento rok kúpiť ešte jedny obyčajné convers plátenky. Keďže tie minulé boli dosť drahé, tak teraz by som chcela nejaké lacné avšak pravé. Prosím poraďte n
@horsiq čo myslíš? ako fuuu ja som to objednávala tak pred rokom a pol, ak myslíš anglické/americké veľkosti, nájdi si normálne converter na nete nejaký
@horsiq@vlcica1989 nemyslím teraz take od najlacnejsich vietnamcov za 3 ecka...mala som raz normalne z deichmanu, stali asi tak tretinu z toho co stoja conversky a prezili tri roky takmer bez ziadnej ujmy...
@forte veď aj ja myslím tie z deichmanu. Keď som mal tie vysoké tak sa mi asi do dvoch týždňov odtrhla podrážka.
A keď som mal tie klasické len po členky tak tie mi vydržali asi jedno leto no keď som v nich potom chodil tak som na nohách cítil všetko. A potom keď som sa obul do pevnejších tenisiek... fúúúúú otlaky boli isté.
@horsiq tak neviem potom...O.o aj od vietnamcov za 120 korun mi kedysi prezili dva roky..neviem cim to bude...ale vazne vyhadzovat 60 ecok za jedny ciny mi pride vyslovene jeble
@forte rozdiel medzi čínami a converskami je asi taký, že conversy stoja asi 5x viac ako číňanky nič viac
ak sa môžem zapojiť, conversy sú pekné, to je všetko. číny z deichmanu mi vydržali 3x dlhšie ako conversy (pričom conversy som nosila len výnimočne, nikdy nie na koncerty ani do blata ani do dažďa, šetrila som ich ako sa len dalo a rozpadli sa mi v priebehu pár týždňov (väčšinu času strávili v skrini inak....) a v čínach som behala aj so psom po lajnách
@forte mňa v deichmanoch neskutočne boleli nohy lebo mali úplne rovnú podrážku. Conversy super sedia na nohe, dokonca nepremoknú v daždi, hodíš ich do práčky a sú ako nové (to deichmany neprežili)
@vlcica1989 hej A potom to štastie prišlo znova a kúpila som červené za 6 eur ale boli mi veľké tak som ich hodila do dražby a tam sa vydražili za 30 eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A keď som mal tie klasické len po členky tak tie mi vydržali asi jedno leto no keď som v nich potom chodil tak som na nohách cítil všetko. A potom keď som sa obul do pevnejších tenisiek... fúúúúú otlaky boli isté.
ak sa môžem zapojiť, conversy sú pekné, to je všetko. číny z deichmanu mi vydržali 3x dlhšie ako conversy (pričom conversy som nosila len výnimočne, nikdy nie na koncerty ani do blata ani do dažďa, šetrila som ich ako sa len dalo a rozpadli sa mi v priebehu pár týždňov (väčšinu času strávili v skrini inak....) a v čínach som behala aj so psom po lajnách
Tak to hej
Ale u know kto má značku ten je proste "kapor"... len aby sa bolo čím pochváliť
nechápem tých ľudí...
Dobre asi budeš predsa len niečím výnimočná