Som praktický človek a oblečenie kupujem, najlacnejšie, v ktorom sa cítim dobre.
Už som sa zmieril, že nohavice sa mi furt trhajú medzi nohami (asi som tučný a čaptavý). Ale kde kúpim obuv, ktorá vydrží? Deichman a Humanic sú sračky.
Coversy mi vydrzali asi 6 rokov, to iste aj adidas topanky, teraz mam vivobarefoot a je to tiez brutal kvalitka - ziadne odlepovanie ani trhanie po par mesiacoch a to ja dost zakopavam a tak
Ale lacne neboli. Do topanok sa podla mna oplati investovat vyssiu ciastku, hlavne pokial si chlap a nemas 800 parov topanok.
Mne Nike-y vzdy vydrzia, alebo pumy, stacia nejake za 60 €. Pred asi styrma-piatimi rokmi som si kupila take drahsie najky a cvicim v nich doteraz. A to teda nosim vacsinou kazdy den rovnake tenisky. Z Deichmannu mi vzdy vydrzali tak jednu sezonu, ak sa im darilo
Tiez som parkrat skusil Deichman a CCC, som si povedal, ze ved su to len topanky, tak ked sa v nich budem citit dobre, tak preco nie, aspon usetrim. No vydrzali tak pol roka, maximalne rok. Takze nikdy viac. Naposledy sa mi celkom osvedcilo New Balance, mam ich vyse roka a zatial spokojnost.
Ale asi dost zalezi aj na tom, co kupujes. Mal som adidas, ktore vydrzali dost, akoze fakt niekolko rokov a potom aj take, co boli do roka nepouzitelne. Na listku, ktory bol k nim prilozeny, som sa dozvedel, ze je to obud do interieru. Co na predajni nebolo.
@gnomeslayer no diky ale uz je najskor asi aj po termine, ani neviem, ci som ich uz nahodou nevyhodil a tvoj pristup by mi prekazal doslova extremne.
Jednak az na vynimky neznasam nakupovanie bezneho oblecenia a obuvy (o outdoore to neplati, to mam kupodivu celkom rad, resp. mam k tomu neutralny postoj ), takze predstava, ze chodim do obchodu a vyberam opakovane novu obuv ma fakt desi. A keby mi aj dali tie iste, aj to by ma iritovalo, proste nechcelo by sa mi tam chodit reklamovat to a zas to iste dookola, fakt nie, diky. A druhak mi vadi tento pristup, ze nevedia vyrobit nieco poriadne, co normalne vydrzi a len sa plytva materialom. A takto by som to len ja vlastne podporoval. Proste si radsej kupim nieco poriadne co vydrzi par rokov a potom su kupim nove, ktore dufam, ze zas par rokov vydrzia.
@lafiziq naposledy, ked som bl na SK, kupil som si v Ziline tusim u Deichmana dva pary topaní zn. Lasocki... max. spokojnost... mam ich druhu sezonu a ako nove rovnako kvalitne, ako Bugatti, co som si kupil predvlani a viac, ako o polovicu lacnejsie
ved v šporotovom obchode...
Ale zaleži na čo ich používaš... ono ak chodíš len do mesta, tak ti vydržia.. ak s nimi chodíš cvičiť, behať, a neviem čo tak to ti rovno poviem, že každé sa potrhajú po čase. Môžeš si akurát gumáky kúpiť.
@fakecocacolazero omg vivo je laska! moje tenisky so mnou prezili tolko bordelu, zoologicke terenko - 15km denne, casto po kolena v mociari, kopec vyletov som v nich prechodila, po 2 rokoch na nich poriadne nie je vidiet, ze by boli nosene.
kupoval som v croppe, paradny deal akurat vsetky mali po pol roku dieru na pate.. cisty scam.. a potom sa mi dari trafit nejaky vypredaj, napriklad vans som kupoval v malle, sice take odrete su po roku... v quicksilvery kde je podla mna vacsina veci predrazena tak som trafil dc tenisky za 30 a tie drzia fajn zatial
@gnomeslayer lol toto som aj ja robila, ale pred par rokmi sprisnili aj ccc aj deichmann reklamacnu politiku, posielali boty znalcovi (!!!! pici taky znalec to musel byt), ktory mi po par mesiacoch odpisal, ze som captava a mam si kupit ine
inak akoze mam aj dalsich asi 15 topanok na behanie a na hory takze viem v tomto poradit - uplne top znacka topanok na hory je Merrell, vydrzia vsetko a mega su pohodlne a daju sa nosit aj normalne na bezne nosenie niektore modely podla mna
@lafiziq si sa pýtal na topánky nespomíal si kratasy a tričko k tomu ja nosim bud zabky, paracord sandale alebo botasky (tenisky) a pre zmenu bezne k dlhym nohaviciam nosim topanky...
No ja som už tých obchodov prestriedal s topánkami od CCC, cez Deichmann po značkové ako DC a Cropp ...z toho prvé 2 menované obchody predávali braky, proste praskala mi priečne podrážka alebo na päte a zatekali ...no proste už asi nikdy viac na stálu záťaž a každodenné nosenie.. ...už DC boli lepšie, boli dosť drahé a ako podrážka dobre, neopotrebovávala sa tak, no asi večne bolavé miesto asi pri väčšine topánok ako aj asi z každého obchodu bola najmä potrhaná zadná vnútorná látková výstelka ...tie výstelky u mňa moc nevydržali aj keď mne sa najviac pozdávali práve výpredajové z Croppu, na ktoré som dosť pyšný, že ešte stále držia a ešte stále ich po 3 rokoch nosím ...jedna z mojich najlepších kúp, lebo stáli len 13€, páčili sa mi dosť a sedeli aj v čísle ...takže u mňa vyhral Cropp, lebo vydržali ešte dlhšie ako DC
@kerrang mam teraz dvoje, uz druhu sezonu... jedny nosim velmi casto, su aj k obleku aj k dlhym nohaviciam a napr. tricku a sport. saku resp. rifliam a max. spokojnost... su lepsie, ako tie bugatky
za mňa asi by som odporučila Ecco, 5 rokov sme nakupovali len a len tam, len si treba dať pozor aby topánky hneď od začiatku úplne sedeli dobre, lebo aj keď samozrejme povedia že prispôsobia sa, to je pravda ale len čiastočne, ja napríklad mám široké ploché nohy, takže polovicu topánok žiaľ ktoré som si kúpila ma niekde omína, lebo som nebola opatrná, ale zas druhá polovica topánok ktorá sadla, som ich doslova vydrala do konca, jedny do úplného extrému, ale to som ja jednak čaptavá a tie topánky so mnou boli ako moje jediné topánky na tri týždne v číne kde som teda veľa chodila a tak isto 3 týždne aj v Amerike, tak som im verila že som si vôbec iný pár nevzala a nezradili ma ani keď som dávala 20K krokov denne...plus vždy keď som šoférovala... a tým som si zničila najcitlivejšiu časť asi akýchkoľvek topánok a to podrážku (ale inak topánky sú bez chybičky), vyslovene mám dieru len v ľavej topánke ako hlúpo dostupujem na spojku ( som vysoká 150cm, takže v podstate na nijakú spojku sa mi komforne moc nedošľapuje a to som tie topánky vydrala aj na spojku v autobuse ... len žiaľbohu teraz nejako zmenili politiku ecca, že dizajn sa mi už nepáči, zmenili, tj znížili kvalitu ich vložiek do topánok, ktoré boli najhlavnejším dôvodom prečo som u nich kupovala topánky a všetky strihy sú už len na vysoké a úzke nohy, nie ploché roztapčané široké pre mňa.. teda ja som si teraz nevedela vybrať už v eccu, ale priateľ pokračuje v kupovaní výhradne ecca
ja som potom už fakt nevedela kde si kúpiť topánky v dobrej kvalite a nie za viac ako 200eur za pár.... no a vyskúšala som vivobarefoot... no len ja som zabudla na ten dôvod prečo som zbožovala ecco že vďaka ich protiotrasovým vložkám ma nebolievali nohy čo som mávala s tým velký problém ako čašníčka... a teraz ma z vivo teda kvoli tým otrasom strašne bolia nohy, nosím ich len keď mám dlho topánky na nohách ale nechodím až tak veľa.. 160euro za textilnétopánky v pííp.. a teraz babo raď kde mám kúpiť na moje náročné rozmanané nohy topánky v jednoduchom dizajne v čiernej koži
@h8u tie Merrel si teda naozaj spokojná? musím ích pozrieť majú aj riešenie na tlmenie nárazov/ergonomické vložky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ale lacne neboli. Do topanok sa podla mna oplati investovat vyssiu ciastku, hlavne pokial si chlap a nemas 800 parov topanok.
Ale asi dost zalezi aj na tom, co kupujes. Mal som adidas, ktore vydrzali dost, akoze fakt niekolko rokov a potom aj take, co boli do roka nepouzitelne. Na listku, ktory bol k nim prilozeny, som sa dozvedel, ze je to obud do interieru. Co na predajni nebolo.
Jednak az na vynimky neznasam nakupovanie bezneho oblecenia a obuvy (o outdoore to neplati, to mam kupodivu celkom rad, resp. mam k tomu neutralny postoj ), takze predstava, ze chodim do obchodu a vyberam opakovane novu obuv ma fakt desi. A keby mi aj dali tie iste, aj to by ma iritovalo, proste nechcelo by sa mi tam chodit reklamovat to a zas to iste dookola, fakt nie, diky. A druhak mi vadi tento pristup, ze nevedia vyrobit nieco poriadne, co normalne vydrzi a len sa plytva materialom. A takto by som to len ja vlastne podporoval. Proste si radsej kupim nieco poriadne co vydrzi par rokov a potom su kupim nove, ktore dufam, ze zas par rokov vydrzia.
» www.lubica.eu/skupina/76/prac...
Ale zaleži na čo ich používaš... ono ak chodíš len do mesta, tak ti vydržia.. ak s nimi chodíš cvičiť, behať, a neviem čo tak to ti rovno poviem, že každé sa potrhajú po čase. Môžeš si akurát gumáky kúpiť.
ja som potom už fakt nevedela kde si kúpiť topánky v dobrej kvalite a nie za viac ako 200eur za pár.... no a vyskúšala som vivobarefoot... no len ja som zabudla na ten dôvod prečo som zbožovala ecco že vďaka ich protiotrasovým vložkám ma nebolievali nohy čo som mávala s tým velký problém ako čašníčka... a teraz ma z vivo teda kvoli tým otrasom strašne bolia nohy, nosím ich len keď mám dlho topánky na nohách ale nechodím až tak veľa.. 160euro za textilnétopánky v pííp.. a teraz babo raď kde mám kúpiť na moje náročné rozmanané nohy topánky v jednoduchom dizajne v čiernej koži
@h8u tie Merrel si teda naozaj spokojná? musím ích pozrieť majú aj riešenie na tlmenie nárazov/ergonomické vložky?